Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nevelt lányom unokatestvére...

Nevelt lányom unokatestvére sajnálatos módon balesetben elhunyt, a kamasz lányom elkezdett arról beszélni, hogy pár éve rendszeresen zaklatta ez a fiú, viszont a rokonok szerint ezt a lányom találja ki, mert középpontba akar kerülni, mit tehetek?

Figyelt kérdés

A fiú egyébként egyetemista volt és úgy tűnt nagyonis tartotta magát erkölcsileg a normákhoz.

Ő már nem tud nyilatkozni arról, hogy mi történt.

Az valóban igaz, hogy gyakran kaptuk nagyon durva hazugságokon a lányunkat, de lehetséges lenne, hogy ilyen dologban hazudna? Meggyalázná valaki emlékét akire mindig irigykedett?

Rólunk azt hazudta, hogy bántalmaztuk, holott soha egyetlen újjal nem nyúltunk hozzá!!!

Nehéz kamasz, feleselős, tiszteletlen, nagyon nehéz vele, picinek is nehéz természete volt.

A lányom mindig nehezményezte, hogy ez a fiú volt mindenki kedvence és most is mérges, hogy mindenki őt siratja ahelyett, hogy végre ővele foglalkoznának.

aug. 28. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
aug. 28. 19:05
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes, még a kulcsszavak is megegyeznek, sorrend, minden.

Mondd kérlek, te erre élvezel?

aug. 28. 19:07
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

"Csak a rokonok nem gondolták egy ilyen intelligens fiúról, hogy képes lenne ilyenre!"

Függetlenül attól, ez a konkrét sztori igaz vagy sem, a rokonok mind ezt szokták mondani. Senkinek sincs az arcára írva, hogy szexuális ragadozó vagy pedofil. Egyik sem nyíltan csinálja, hanem alattomosan, hisz nem akar lebukni. És annál inkább mutatja a külvilág felé, hogy rendes, hogy ne adjon okot gyanúra.

Ilyenformán senkiből sem nézi ki a környezete.

aug. 28. 19:09
 14/23 A kérdező kommentje:

Sajnos a történet valós!

Persze nem szeretném ha felismerhetőek lennénk.

aug. 28. 19:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#14. Hát akkor ezt elqrtad, mert ebből a leírásból bárki felismer, aki érintett.
aug. 28. 19:56
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

Az a bántalmazósdi bármi lehet. Az enyém is volt már, hogy nyafogott másnak, hogy sehova nem viszem egy olyan napon, amikor 4 helyen voltunk szórakozni, de nem vittem az ötödikre, és úgy élte meg, hogy "sosincs az, amit szeretnék, mindig te mondod meg, mi legyen.. "Nyilván, én vagyok az anyja. A kezét ha megszorítom, akkor is azt hitte, meg van verve:D

Kicsiknél előfordul, hogy drámáznak a semmin, de ugyanúgy mondanak igazat is. Emlékszem oviban híresztelte, hogy nincs mosógépünk, mert elromlott, és azt mondtam nem tudok mivel mosni. Azt nem mondta, hogy elromlott. Jó sok ilyenje volt, aztán megtudtam, hogy vannak ilyen típusúak és ők is beégetik néha a szüleiket. Meg vannak a reálisan világot látó gyerekek is:)

aug. 28. 20:03
 17/23 anonim ***** válasza:
49%

Elolvastam a másikat is.. nem tudja egyedül feldolgozni senki, csak azt hiszi.. néha néha előjön, én is mindenkit nyugtattam/nyugtatok, akiknek közük nincs hozzám, azoknak könnyen elmondom, mert azzal jelentéktelennek tűnik, illetve egy-két ismerősnek elmondtam/utaltam rá, pl régi barátom, de rokonnak, vagy közös ismerősnek nem mondanám soha, nagyon bezavarna.

Segíteni csak úgy tudsz, ha hiszel neki, meghallgatod és elviszed pszichológushoz. Nem kell mondani mi miatt, egyszerűen kell neki. Ha az apja párja vagy, az apját kérd meg, hogy járassa. Pszichiáter nem kell.

aug. 28. 20:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz, ha nem ráfér a 15 éves kislányra a pszichológus. Aki bántalmazásról hazudozik, meg az zavarja, ha egy halott gyerek családja a halott gyerekkel foglalkozik az azért már komoly baj. Illetve ha valóban megtörtént a dolog és zaklatta a fiú az is mutatja, hogy szar a kapcsolatotok egymással, mert az apjához vagy hozzád mennie kellett volna segítséget kérni. Szóval ja..Segítsétek segítséghez, hátha az jót tesz neki.

Bár őszintén szólva elolvastam ezt meg a másik belinkelt kérdést is és ha nem kamu, akkor tuti nem fogjátok hordani, mert nálatok ez nem szokás.

aug. 28. 21:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A lányt vigyétek el pszichológushoz. Szüksége van rá, ha megtörtént azért, ha nem akkor meg azért.
aug. 28. 21:21
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
En rovidre zarnam. Elmondanam neki, hogy ezt akkor kellett volna elmondania amikor meg elt a fiu. Mivel meghalt igy Ti ezzel mar nem birtok mit tenni. Ha tenyleg igy volt akkor kereshettek egy szakembert de hallani nem akartok a csalad elott errol mert szajba lesz vaga a hazugsagai miatt.
aug. 29. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!