Nevelt lányom unokatestvére sajnálatos módon balesetben elhunyt, a kamasz lányom elkezdett arról beszélni, hogy pár éve rendszeresen zaklatta ez a fiú, viszont a rokonok szerint ezt a lányom találja ki, mert középpontba akar kerülni, mit tehetek?
A fiú egyébként egyetemista volt és úgy tűnt nagyonis tartotta magát erkölcsileg a normákhoz.
Ő már nem tud nyilatkozni arról, hogy mi történt.
Az valóban igaz, hogy gyakran kaptuk nagyon durva hazugságokon a lányunkat, de lehetséges lenne, hogy ilyen dologban hazudna? Meggyalázná valaki emlékét akire mindig irigykedett?
Rólunk azt hazudta, hogy bántalmaztuk, holott soha egyetlen újjal nem nyúltunk hozzá!!!
Nehéz kamasz, feleselős, tiszteletlen, nagyon nehéz vele, picinek is nehéz természete volt.
A lányom mindig nehezményezte, hogy ez a fiú volt mindenki kedvence és most is mérges, hogy mindenki őt siratja ahelyett, hogy végre ővele foglalkoznának.
Nyilván mindenki a saját életéből indul ki. Én ismerek pedofilt, aki engem is zaklatott. Nem fogom mondani, amíg meg nem hal, mert a végén az én életem menne rá, az általános közvélemény nem akar ilyenekről tudni és egyből támad, különben zavarná a világképét. Ő is "rendes embernek látszik", adakozik, megbecsült munkája van, magasan képzett, új feleség, gyerek, sőt ilyen területen dolgozott, segíti a rokonait meg "rendes ember" benyomását kelti.
Nem az. Akkor lesz biztonságos elmondani, ha meghal, akkor is csak pár embernek. Őszintén alig várom, hogy végre megszabaduljak a titoktól, a rémálmoktól, az irtózástól és a kerülésétől, látszat fenntartásától. Tudom, hogy se a törvény, se mások véleménye nem állna mellettem, itt meghurcolnak bárkit, akinek nincs videófelvétele vagy dnsmintája, erős külsérelmi nyoma, illetve bizonyítékom sincs, el is évült már.
A csajszi is lehet így, de lehet, hogy tényleg hazudik. Ha az én gyerekem lenne úgy kezelném, hogy megtörtént, én hiszek neki és örüljön, hogy megszabadult tőle, már nem tudunk mit tenni, ha szeretné járatom pszichológushoz. Ha hazudott, nem származik belőle károm, ha nem hazudott, akkor meg helyesen jártam el. Ez a "bemocskolja az emlékét" cucc lényegtelen ahhoz képest, hogy ez igaz lehet. Érted az nem kár, hogy" x ideig úgy gondoltam rá, mint aki megtett ilyesmit", perelni sem lehet ilyenért, egyszerűen semmilyen kár nem ér mást.
Én is afelé hajlok, hogy a kislány igazat mond...
Csak a rokonok nem gondolták egy ilyen intelligens fiúról, hogy képes lenne ilyenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!