Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi a gyermeked legdurcsább...

Mi a gyermeked legdurcsább szokása, anellyel kikészít?

Figyelt kérdés

aug. 17. 11:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Majd' minden testrészének emberi neve van, és komoly háttérsztorit szőtt köréjük. Rajtam is elnevezett 1-2 testrészt.

Utálom az egészet, a nap 80%-ában erről beszél. MINDEN nap, állandóan.

Asperger szindrómás kislány. Napok, hetek, hónapok,névek alatt teljesen kikészültem ettől. Nagyon nehezen lehet kirángatni ebből a képzelt világból. 8 éves.

Még a pszichológus is "visszaadta 6-7 hónap után, hogy nem tud vele mit kezdeni.

Sokszor pl elkezd hirtelen sírni,ütni vágni, mert kitalálja, hogy az egyik testrészem kibeszéli őt, meg az egyik lába összevész a másikkal...Ááá... nagyon nehéz kibírni. Évek óta nyomja szünet nélkül.

Amúgy nagyon okos, nagyon értelmes kislány, normál iskolába jár, magas az IQ-ja (120 felett), kitűnő lett év végén, az évfolyam legjobb olvasója. Szóval nem hülye a gyerek.

Csak iszonyat furcsa.

aug. 17. 17:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
16 éves lány. Van, hogy egy hétig nem fürdik, mert úgyse megy sehova. Ebben a melegben. Kicsi korában minden nap fürdettük, mi is minden nap fürdünk, ez honnan jön?! Konkrétan össze kell vele vesznem, hogy fürödjön meg.
aug. 21. 17:12
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

Úristen,de jó,h nincs gyerekem,bár sosem akartam,de ezek a mondatok itt megerősítettek abban,amit mindig is tudtam,h több a szenvedés a legtöbb gyerekkel,mint az öröm.Tök lutri,h egészséges lesz-e,ha igen,nem lesz később pl depis,és kinyírja magát,mint szegény Csuja Imre2fia is,pedig egy olyan vicces paliról nem tudom elképzelni,h rosszul nevelte volna őket!

Pár "kedves"ismerősöm,régen megkérdezte,h ki fog a halálos ágyamon egy pohár vizet adni nekem?Ma már nem kérdezik,mert mindegyik gyereke kiköltözött külföldre,és szarnak a fejére!Másik ismerősöm fia ADHs,állandóan fogdossa a saját anyját,sose dolgozott,szóval én vagyok a legboldogabb,leggondtalanabb gyerek nélkül,és nagyon sokan,egyre többen vagyunk így ezzel!:)

aug. 22. 16:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jó, örülünk, hogy te egyedül vagy boldog, de akkor hogy kerültél ehhez a kérdéshez? 😀
aug. 22. 20:04
 15/18 anonim ***** válasza:
"De miért?... És miért?... De miért?... És miért?..." (akár egy verkli...) Tudom, ezen minden szülőnek át kell esnie...
aug. 25. 15:22
 16/18 anonim ***** válasza:

15 éves, mindent mondani kell, mert semmit nem vesz észre magától, vagy elfelejti, aztán ha szóvá teszem, jön az, hogy "De nem mondtad"...

(Alapdolgok, pl kenyeret vág és lesöpörni a morzsát maga után.)

A 8 éves visong mindenen, sikoltozik.

Na, Ők elvileg rendben vannak.....

A 6 évesnek van papírja, SNI-s, ő azt csinálja, hogy szólok neki valamiért (amit csinálni kéne, pl átöltözni, vagy bármi), erre megmerevedik, mint egy szobor, néz maga elé, vagy éppen rám, de 0 reakció, nem történik semmi.

aug. 30. 17:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16!

A férjem ugyanilyen, mint a 15 évesed 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

aug. 30. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:

A manipulatív viselkedése:

- Mondd, levennéd végre a lábad a kisasztalról?

- Mondom. Le.

A láb természetesen ottmaradt. (A folytatást nem részletezem...)

Egyszer egy boltban ugyanez történt velem egy felnőtt eladóval a pultnál:

- Kérem, megmutatná nekem azt a terméket? (Rámutattam a háta mögötti polcon hasaló nagy dobozra.)

- Meg - szóla imígyen, majd tovább bámul rám, vagyis inkább a semmibe révedő szemmel...

szept. 4. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!