Majd' minden testrészének emberi neve van, és komoly háttérsztorit szőtt köréjük. Rajtam is elnevezett 1-2 testrészt.
Utálom az egészet, a nap 80%-ában erről beszél. MINDEN nap, állandóan.
Asperger szindrómás kislány. Napok, hetek, hónapok,névek alatt teljesen kikészültem ettől. Nagyon nehezen lehet kirángatni ebből a képzelt világból. 8 éves.
Még a pszichológus is "visszaadta 6-7 hónap után, hogy nem tud vele mit kezdeni.
Sokszor pl elkezd hirtelen sírni,ütni vágni, mert kitalálja, hogy az egyik testrészem kibeszéli őt, meg az egyik lába összevész a másikkal...Ááá... nagyon nehéz kibírni. Évek óta nyomja szünet nélkül.
Amúgy nagyon okos, nagyon értelmes kislány, normál iskolába jár, magas az IQ-ja (120 felett), kitűnő lett év végén, az évfolyam legjobb olvasója. Szóval nem hülye a gyerek.
Csak iszonyat furcsa.
Úristen,de jó,h nincs gyerekem,bár sosem akartam,de ezek a mondatok itt megerősítettek abban,amit mindig is tudtam,h több a szenvedés a legtöbb gyerekkel,mint az öröm.Tök lutri,h egészséges lesz-e,ha igen,nem lesz később pl depis,és kinyírja magát,mint szegény Csuja Imre2fia is,pedig egy olyan vicces paliról nem tudom elképzelni,h rosszul nevelte volna őket!
Pár "kedves"ismerősöm,régen megkérdezte,h ki fog a halálos ágyamon egy pohár vizet adni nekem?Ma már nem kérdezik,mert mindegyik gyereke kiköltözött külföldre,és szarnak a fejére!Másik ismerősöm fia ADHs,állandóan fogdossa a saját anyját,sose dolgozott,szóval én vagyok a legboldogabb,leggondtalanabb gyerek nélkül,és nagyon sokan,egyre többen vagyunk így ezzel!:)
15 éves, mindent mondani kell, mert semmit nem vesz észre magától, vagy elfelejti, aztán ha szóvá teszem, jön az, hogy "De nem mondtad"...
(Alapdolgok, pl kenyeret vág és lesöpörni a morzsát maga után.)
A 8 éves visong mindenen, sikoltozik.
Na, Ők elvileg rendben vannak.....
A 6 évesnek van papírja, SNI-s, ő azt csinálja, hogy szólok neki valamiért (amit csinálni kéne, pl átöltözni, vagy bármi), erre megmerevedik, mint egy szobor, néz maga elé, vagy éppen rám, de 0 reakció, nem történik semmi.
16!
A férjem ugyanilyen, mint a 15 évesed 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A manipulatív viselkedése:
- Mondd, levennéd végre a lábad a kisasztalról?
- Mondom. Le.
A láb természetesen ottmaradt. (A folytatást nem részletezem...)
Egyszer egy boltban ugyanez történt velem egy felnőtt eladóval a pultnál:
- Kérem, megmutatná nekem azt a terméket? (Rámutattam a háta mögötti polcon hasaló nagy dobozra.)
- Meg - szóla imígyen, majd tovább bámul rám, vagyis inkább a semmibe révedő szemmel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!