Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi a gyermeked legdurcsább...

Mi a gyermeked legdurcsább szokása, anellyel kikészít?

Figyelt kérdés

aug. 17. 11:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy minden ajtót ki kell nyitni. Legyen az a szomszédé, egy idegen autoért, a temető vagy a focipálya kapuja. Neki minden ajtót ki kell nyitni. Persze, nem hagyom neki, hogy magánemberek ajtóját nyitogassa, és ilyenkor jön a hiszti. 2 éves fiú egyébként.
aug. 17. 11:45
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Az állandó cigánykerekezés, fejenállás próbálgatása meg társai.

7 éves kislány de a folyamatos ugrálása sokszor az agyamra megy.

aug. 17. 11:47
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Mindjáááárt!!
aug. 17. 11:53
 4/18 anonim ***** válasza:
48%

Mindig vezetni akar menni. 19F. Mindegy hogy autót vagy motort (mindegyikre van jogsija), de nincs sajátja. Most ezekre gyűjt, de nyilván idő mire ezekre összejön annyi. Most is az apja chopperjéért ment a harc.

De valahol élvezem, mert ő vezet ha megyünk vásárolni, ha kérem elvisz ide-oda. Csak mégis az én autómat nyúzza. Vigyáz rà és jól is vezet, de azért hiányzik a rutin. Nem szívesen adom oda a 3 milliós autómat felügyelet nélkül egy friss jogsisnak.

Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Mikor kicsi volt könnyebb volt kezelni a dínó mániáját.

aug. 17. 11:56
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
4-re: bocs, értem, hogy idegesít, de ha már van jogsija, akkor nagyon fontos, hogy ne felejtse el, amit megtanult. Rutinja nem is lesz, ha nem lesz módja gyakorolni. Nincs veszélyesebb, mint egy olyan sofőr, aki hetente 10 km-t vezet (ha sosem volt rutinja, akkor pláne)
aug. 17. 12:32
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
A visszapofázás. Kamasz, azt hiszi neki mindenhez joga van, bármit megtehet, viszont kötelessége semmi. Ilyenkor erősen megbánom ezt az egész gyerekvállalás dolgot.
aug. 17. 12:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szelektív hallás... Mintha a falnak beszélnék. Mondok neki valamit és nulla reakció. 5 éves
aug. 17. 13:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Körömrágás, és hogy folyton ugrál, dobálja magát.
aug. 17. 13:39
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben minden "csikis" volt.

Eleinte csak a csúszda, azt hittem, hogy fura érzés a fenekénél vagy combjánál, és azért mondja, de a végén már mindenre ezt mondta, ami valamiért nem tetszett neki, így sosem tudtam meg, hogy szerinte ez mit jelent, ezért orvosolni sem tudtam a problémát. Mindig felidegesített, hogy valamit nem volt hajlandó csinálni, csak nyekergett, és azt hajtogatta, hogy csikis 🙃

A kedvencem az volt, mikor a húsleves volt csikis 😀

(Elég korán kezdett amúgy beszélni, most lesz mindjárt 2, talán már kinőtte ezt...)

aug. 17. 15:27
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Visít és verekszik.
aug. 17. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!