Értelmileg is érintett auti kislánnyal hogyan tudtátok megértetni a menstruációt és az azzal kapcsolatos, szükséges dolgokat?
A legkisebb fiam is ilyen csoportba jár, szintén értfogy auti. A csoportban két lány lett nagylány. A suli megoldása az első pár hónapban az volt, hogy ilyenkor nem jöhettek be. Utána a pszichologus foglalkozott velük külön-külön, majd volt felvilagosítás is, az meg annyit ért mint egy kalap💩. A nagyobb azóta egyénis, a kisebb azóta is csoporttárs, de továbbra sem jön be ezeken a napokon. A napjait úgy írják be mintha bent lenne.
Tudom, hogy ez nem igazi válasz, de a sulitól semmit ne varjarok keressetek magán pszichológust.
Pontosan 14, lebuktam és a többi is én vagyok, mert imádok magammal veszekedni!
A könyveket szereti, a gyerekszüléssel is tisztában van, amennyire lehet, ott a Peti, Ida és Picuri könyv nagyon jó, de ebben ugye maga a menstruació nincs benne. Az mind csak nála nagyobbaknak, van, mert normál esetben úgy is lenne rendjén.
A pszichiáter felfüggesztette az adott gyógyszert, elméletileg elmúlhatnak a mellékhatások valamennyire, de arra, hogy ezzel leállna-e a ciklusa azt nem mondta biztosra.
15. Azonnal kiszedi és odatenni sem akarja. Mar próbált az anyja bugyit hamisítani, tehát tisztasagit varrt a bugyiba és arra tett egy másik bugyiból rátétet, hogy az anyag megfelelő legyen, de azt is észrevette.
Most meg már azt se tudja az anyja, hogy mitől van jobban kibukva, a vérzéstől vagy attól, hogy nem szedi a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!