3,5 éves hármasikrek mellé luxus ma Magyarországon bevállalni egy újabb terhességet, amiből valószínű, hogy ikrek lesznek ismét?
Figyelt kérdés
máj. 20. 17:26
1/14 anonim válasza:
Szerintem halál lényegtelen, hogy Magyarországon, Etiópiában vagy Kanadában vállalsz hármasikrek mellé még egy (potenciálisan iker)terhességet. A világon minden országban mások az emberek anyagi lehetőségei, mentális és fizikai kapacitása, így nem a földrajzi/politikai elhelyezkedéshez, hanem az előbbiekhez kell igazítani a gyerekvállalást. Ha nektek belefér, akkor hajrá, sok boldogságot.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, Isten ments, de azért köszi.
Középosztálybeli házaspárról van szó. A d. inkák ezzel akarják megmenteni házasságukat...
máj. 20. 17:34
3/14 anonim válasza:
#2 házasság megmentésére szintén lényegtelen a földrajzi elhelyezkedés, mert az meg mindenhol rossz döntés, még az USA legfelsőbb 1%-ban is az lenne.
4/14 anonim válasza:
Egyrészt ez föleg az anyagi helyzettöl függ, nem a földrajzitól, másrészt ha nem rólad van szó, akkor miért gondolod, hogy közöd van hozzá?
5/14 A kérdező kommentje:
Amennyire neked van közöd a kérdésemhez. Ez csak egy kérdés, nem szállok be a trollvonatba. Azért, mert kérdezek, nem szólok bele. Gondolkodni tudni kell.
máj. 20. 17:50
6/14 anonim válasza:
Miért mentene meg még 1 2 vagy 3 gyerek egy házasságot?
Nekem a világ összes vagyona lenne sem vállalnék be harmas ikrek mellé (!) meg gyereket. Mit javítana a házasságon? Semmit. Fáradtabb, nyugisabb lenne az ember. Én el is kottettem volna magam az tuti.
7/14 A kérdező kommentje:
Így gondolom én is, de próbálom megérteni őket. Nem megy eddig.
máj. 20. 18:09
8/14 anonim válasza:
Nem is kell megértened, nem a te dolgod.
9/14 anonim válasza:
Igazából már van 3 gyerek és így is romokban a házasság. Ha a 3 meglévőért nem tudják megmenteni, akkor felesleges újabb gyerekeket csinálni.
10/14 anonim válasza:
A gyerek miatt válnak általában, az nem ment meg semmit ha szül még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!