Pszichiátriai vizsgálat (diagnózis felállításához) magánban?
Milyen árakon mozog, és mennyi a várakozási idő?
Hány alkalom szükséges ilyenkor?
A kioktatások elkerülése végett:
Nem légből kaptam a dolgot, évek teltek el, ide-oda küldözgettek, számos vizsgálaton, konzultáción vagyunk túl.
Úgy 2 hete voltunk a pedagógiai szakszolgálatban, arra az időpontra 2 évet(!!!) vártam.
Igen rossz eredményekkel jöttünk el, de azt mondták, a mai napra behívják a pszichiátert, hogy legyen diagnózis, mert csak ő adhatja ki, ami által el tudunk indulni egy irányba.
Ehelyett ami történt, azzal kb sehol sem vagyunk, a hölgy, aki ma bent volt, mint kiderült, nem pszichiáter, de javaslatot tett, hova tudok fordulni. Ezek a helyek élből visszautasítottak, területi jogosultság hiányában.
Az óvodaváltás meg vagy-vagy...
(5 évesről van szó.)
Nem tudok tovább várni, elfogyott a türelmem, kiborultam...
(Ja, egy db papírt nem kaptunk...)
Szia.
Az is kérdés, hogy hol, de mivel nem írtál várost, gondolom Budapest.
Nézd meg a Vadaskert Alapítványt. Árak is vannak feltüntetve a honlapjukon.
Azt írtad, mondtak helyeket, ahova fordulhatsz, de ezek elutasítottak. Írd le, hogy hova nem tudsz menni, hogy ne pont azt javasolják itt a válaszolók. (Mert lehet hogy pont a Vadaskertet mondták.)
Igen, Budapest.
A Vadaskert volt az egyik, a Heim Pál a másik.
Nagyon sajnálom! Tudom milyen ez, mi baranyaiak vagyunk, a nagyobbik lányommal 3,5 évesen indultam meg, iskola halasztásnál jutottunk be.
A középsővel 1 évet vártunk mire a gyermek pszichiátriára bejutottunk, a naggyal lassan 1,5 éve vagyunk várólistán.
Magánban kiadott papírt úgy tudom nem fogadják el a szakszolgálatnál.
Igen, tagja vagyok.
Szétnézek, vagy lehet, írok ki ott kérdést ezzel kapcsolatban.
Egyébként itt az előzményünk:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__probl..
És ma közlik, hogy F70 és F94.8, de semmi dokumentumot nem kaptunk.
Ezek a diagnózisok eddig nem merültek fel.
Az F84 továbbra is függőben, ezért vigyem pszichiáterhez.
Nekem a középsőm F9880 kódot kapott pszichiátrián Egyéb, rendszerint gyermekkorban vagy serdülőkorban kezdődő meghatározott viselkedés és emocionális zavar. Röviden figyelemzavar hiperaktivitás nélkül
Emellett kevert specifikus , beszédértési zavar + szenzorosság.
A nagynak még vissza van a pszichiátriai kivizsgálás, de szerintem ugyan ezt fogja kapni ő is.
Neki is beszédértési zavar , kever sp. helyett iskolai kevert zavar, szenzorosság.
Mik voltak a tünetek?
És mennyi időn belül sikerült eljutni a pszichiáterhez?
Eredetileg adhd kivizsgálásra mentünk.
A papíron is rajta van, hogy ugyan mutatja a tipikus adhd tüneteket, néha belendül (hiperaktivitás) de közel sem olyan tartósan hogy rámondják teljesen az adhd-t.
5 éves és konkrétan olyan mint egy nagyon durva dacos 2 éves. Van kalapja nincs kalapja effektus. Mindenért hisztizik. Nehezen figyel.
Kerül mindent ami egy kicsit is kudarc élmény lehet.
0 félelem érzete idegenekkel szemben..bárkivel elmenne 2 kedves szó után.
Amúgy meg sokkal több van benne mint amit megmutat magából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!