Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Valaki tanácsot? Nagyon...

Valaki tanácsot? Nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Sziasztok kisfiam autista.. szeptemberben lesz 6 éves, kb egy éve beszél, még mindig pelusos.. vagyis a pisi a wc- be megy de a kaka azzal nagy gond van. Most középsős oviba, integrált oviba jár SNI - is. A védőnő minden áron azt akarja hogy suliba bent lakásosba adjam, mert olyan suli ami vele foglalkozna nagyon messze van tőlünk és autónk sincs.Az pedig részemről kizárt dolog hogy be adjam.nem önellátó öltözésben sem, enni csak két fajta kaját eszik semmi mást.. a szívem szakad meg ha csak belegondolok. Hisz tőlem függ, mindenben én vagyok mellette , persze apa is itt van de az más. Nem tudnám be adni. Sőt nem is akarom. Ha nem kapok rá egy vasat se, akkor sem. Valaki hasonló helyzetben?? Nagyon el vagyok keseredve, tudom addig még van idő, de olyan hamar elszalad

2023. febr. 10. 13:23
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Persze gondolom minden a fejben dol el, es ha valaki vegigbukdacsolja a 8 altalanost abbol is lehet atomfizikus meg a fellabubol is balettancos.

a jogositvany megszerzese nem attol fugg hogy kihol el, meg egy ilyen arrogans idiotanak sem mint amilyen te vagy. annyit ertesz az emberi lelekhez meg a kepessegek hataraihoz mint tyuk a harangonteshez. Ordit rolad a bekepzeltseg es a kimeletlenseg. ezert tart ott Mo ahol, mert segitokeszseg helyett annak orul a legtobb ember ha sarba tiporhat masokat. Kivancsi lennek a te kepessegeidre , gondolom te vagy az aki mindenhez IS eretesz. Buta liba vagy semmi mas.

2023. febr. 21. 08:34
 42/44 anonim ***** válasza:
57%
Akkor mégis mit kellene tennünk, ha segítőkészen szeretnénk a kérdezőhöz hozzáállni? Felajánlani a fuvarozását? Vagy lakhatást? Vagy a gyógypedagógust oldjuk meg neki? Járj elől kérlek jó példával, ha már itt mindannyian beképzelt, kíméletlen bunkók vagyunk akik a tanácsaikkal is csak tiporták a mindent is elutasító kérdezőt. Hallgatunk :)
2023. febr. 21. 09:10
 43/44 anonim ***** válasza:
egy valaszolora szolt az hogy bekepzelt es hogy nem minden olyan egyszeru az eletben ahogyan elkepzeljuk. a legtobben azt javaoltak hogy adja bentlakasos intezetbe a gyermeket amivel totalisan egyetertettem. az hogy miert nem tudja letenni a jogositvanyt sok osszetevoje lehet , de annak hogy miert nem tud kocsit venni talan a legkezenfekvobb hogy NINCS RA PENZE. en egy nagyon gazdag nyugati orszagban elek 35 eve. mivel oriasiak a tavolsagok amikor a varosbol kikoltoztunk egy farmra meg kellett tanulnom vezetni, de be az allam fovarosaba mar nem merek menni pedig 20 eve szereztem jogositvanyt. mellesleg iszonyu penzbe kerult mert rengeteg orat kellett vennem hogy biztonsagosan vezessek es megkaphassam a jogositvanyt. ha a ferjem nem keresett volna ugy akkor kizart dolog lett volna nekem is es raadasul 45 eves elmultam amikor tanulni kezdtem. elotte volt egy sulyos balesetem ahol utaskent serultem meg. mindezt csak azert mondom hogy millio osszetevoje lehet hogy valaki miert nem tud vezetni. Nekem sem tetszett hogy minden logikus tanacsra nemmel reagalt en KIZAROLAG a jogositvany ugyeben alltam a partjara masban nem, mivel szerintem is inkabb a kifogasokat keresi. nem hiszem hogy az auton kivul semmifele mas megoldas nincs. ha mar minden utat vegigjart es akkor mondja hogy nincs segitseg azt megertem. egyebkent pedig csak az eletuk fog tonkremenni es ha netan a gyerek tuleli oket akkor ugyis egy intezetben fogja vegezni. most meg lehetoseg lenne arra hogy ok valasszanak egy optimalis intezmenyt de ha ok mar nem elnek nem lesz ilyen, kerul ahova teszik. azt se lehet varni se barattol se rokontol hogy egy ilyen betegnek szentelje az eletet.
2023. febr. 22. 06:52
 44/44 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. mint emlitettem egy olyan hozzaszolas volt amibol fensobbseges kioktatast es lenezest ereztem ki a tobbi hozzaszoloval (foleg a stilusukkal) semmi bajom nincs es senki t nem akartam megserteni, elnezest ha az adott celszemelyen kivul mas is a magara vette nem ez volt a szandekom.
2023. febr. 22. 07:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!