Van egy 9 és fél hós kisfiunk. Nappal egyedül vagyok vele délután 4-ig. Ha alvásra kerül az idő altatni kell!Nagyon elvagyok keseredve. Mit tegyek? Tanácsok?
van egy 9 és fél hós kisfiunk. Nappal egyedül vagyok vele délután 4 ig. Ha alvásra kerül az idő altatni kell!!
De közben kiderült hogy hála Istennek terhes lettem újból. Eléggé fáradt vagyok és nehezen bírom az altatást.
Kisfiunk éjszaka is köztünk alszik és a kezdetektől vagyis olyan 4 hós korától altatjuk ölben. Na de én már kevésbé bírom, vagyis a hátam és a derekam valamint a karom nagyon fáj ilyenkor. Én már mindent kipróbáltam. HA a kiságyban hagyom és kimegyek ordít, ha bejövök és simogatom beszélek neki stb... amit kell , akkor is feláll. ő még sosem aludt el ott magában. Ha lefeküdtem vele most is az ágyra akkor feláll és nevetgél. Nem megy. Marad az ölbe fel és járkálás vele (10 kg) 15-20 percig. Mit csináljak. Aki volt már ilyen helyzetben az segítene??!!
Köszönöm....
Szerintem a legtöbb anyuka igy van ezzel,többek közt én is átéltem ugyanezt.Kérj segítséget nagyszülőktől,valakitől.
Elkényeztettem,aztán mindig tánclépéseket kellett tegyek h elaludjon.
Szia!
Nehéz dolog hallgatni, ahogy bőg a gyerek, de most nagyon fontos, hogy rászoktasd az egyedül alvásra. Lehet, hogy 3 nap 3 éjjel egyfolytában ordítani fog /a Te szíved pedig megszakad bele/, de aztán rájön, hogy nincs más megoldás.
Semmiképpen ne cipeld össze-vissza, mert még bajod lesz a végén.
Szia! Én is igy voltam, ne keserdj el! Koraszülött volt a babám, mindig járkálva altattam, jol el is kényeztettem. 5 honaposan már nem birtam vele, gerincsérvem van és már nagyon nehéz volt. Elhatároztam hogy leszoktatom.. 2 honapomba telett, de már egyedül alszik a kiságyában. Elöször azt csináltam, hogy félülö helyzetben a magsamra fektettem és ott mozgattam a popsiját. Amikor elaludt meg ovatosan letettem az ágyra. ez megnt kb. 2 hétig. Utána megpróbáltam hintaszékben altatni.. ez is kb 2 hét volt. Mikor elaludt meg betettem a kiságyba. Aztán már egyenesen a kiságyba fektettem le, és ott "ringattam" a popsiját. Nekem is sokszor felketelt, söt, volt amikor 20 percet sirt. de kitartonak kell lenni, mert máshogy nem megy! Hidd el, nem fog örülni a dolognak, elöször biztos lesz sirás.
Kitartást kivánok és fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!