Akiknek egész délután/délelőtt kinn vagy a kertbe a picurija, az mit csinál mellette? -kinn hagyja egyedül? -babyőrrel? És mit csináltok kinn? Pléd és játékok?
Ne hagyd kinn egyedül!
Volt már ilyenből tragédia, nem az ördögöt festem a falra, de volt már hogy macska ráfeküdt a kinthagyott pici mellkasára és megfulladt. 3 hónaposan még nagyon pici felügyelet nélküli kinti alváshoz
én 12.15
Történhet bármi, de az biztos, hogy ez a mese a macskával soha nem történt meg. A macskák úgy félnek a csecsemőktől mint a tűztől, ellentétes a macska "jellemével" hogy ráfeküdjön egy bébire.
12:18-as válaszolónak üzenem:
Az én anyukám majdnem meghalt, mert egy 6 kilós macska beleugrott a babakocsiba pont anyu melkasán püffeszkedett, és az én nagymamám, csak egy pillantra fordult el!!!!
Amúgy tényleg régi csipkefüggöny ami átereszti a levegőt azt, ha ráteríted a babakocsira, akkor nyugodtan kint lehet a babád az udvaron.
Az én kislányom is úgy szokott kint aludni, bár nálunk nincs macska, se kutya!!!
Boldog babázást kíván egy egy éves kislány anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!