Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kétéves kislányom nagyon...

Kétéves kislányom nagyon nehezen alszik el délután is és este is csak mellettem hogyan tudnám átszokatni az egyedűl való alvásra?

Figyelt kérdés
Két hónapja egyedűl nevelem!Eddig egyedűl aludt el délben is és este is kb egy hónapja nem alszik egyedűl.
2011. jan. 10. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért akarod külön altatni? Igaz, nem vagyok teljesen mellette, de Neked is és Neki is szüksége van a társaságra /szerintem érzi az apa hiányát, azért ragaszkodik ennyire.

Ha Neked nem okoz gondot, akkor maradjatok egy ágyban.

2011. jan. 10. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát gondolom most kezdi felismerni azt a helyzetet, hogy eddig volt Anya, Apa és Ő. S most már csak Anya meg Ő van és emiatt egy kicsit érzékenyebb lett! Mégviselhette ez a változás és csak most jött ki rajta.

Más választ nem tudok most hirtelen!

Üdv egy Anyuka.

2011. jan. 10. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia. Mi történt kb. egy hónapja? Megrázhatta valami?

Enyém is két éves, de sosem aludt el egyedül, igaz, nem is próbálkoztam vele soha. Délben és este is úgy alszik el, hoy melléfekszem, csend van, félhomály van, tejet iszik cumisüvegből, és így elalszik hamar. Akkor elveszem tőle az üveget, és kijövök tőle. Egy napi 2x 10 percemet "veszi igénybe", már ami az altatást illeti.

2011. jan. 10. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, most látom, hogy két hónapja egyedül neveled. (én kérdeztem, hogy mi történt egy hónapja). Hát akkor érthető is... Ne hagyd egyedül elaludni, szüksége van rád.
2011. jan. 10. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Majd vissza áll magától...Szügsége van ra´d,lehet fél,hogy te is elmész ha elalszik.Biztonságot nyújtasz neki.

A lányom 3 éves,de még mindég úgy alszik el,hogy mellette vagyok......

2011. jan. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!