Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Valaki tanácsot? Nagyon...

Valaki tanácsot? Nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Sziasztok kisfiam autista.. szeptemberben lesz 6 éves, kb egy éve beszél, még mindig pelusos.. vagyis a pisi a wc- be megy de a kaka azzal nagy gond van. Most középsős oviba, integrált oviba jár SNI - is. A védőnő minden áron azt akarja hogy suliba bent lakásosba adjam, mert olyan suli ami vele foglalkozna nagyon messze van tőlünk és autónk sincs.Az pedig részemről kizárt dolog hogy be adjam.nem önellátó öltözésben sem, enni csak két fajta kaját eszik semmi mást.. a szívem szakad meg ha csak belegondolok. Hisz tőlem függ, mindenben én vagyok mellette , persze apa is itt van de az más. Nem tudnám be adni. Sőt nem is akarom. Ha nem kapok rá egy vasat se, akkor sem. Valaki hasonló helyzetben?? Nagyon el vagyok keseredve, tudom addig még van idő, de olyan hamar elszalad

2023. febr. 10. 13:23
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
72%

Te miert vagy igy betojva a vedonotol ??

Tudod kinek az utasitasait vagy koteles kovetni ? A birosaget!

Mindenki mas kizarolag tanacsot adhat.

2023. febr. 10. 14:09
 12/44 anonim ***** válasza:
60%

De mi a kérdés?

A védőnődnek lehet véleménye. De senkit nem érdekel. Ő nem dönthet erről.

Nagyon sajnálom ezt a rossz helyzetet, de nem tudom mire akarsz kilyukadni?!

Beszéljünk rá a bentlakásosra vagy utaljunk pénzt autóra?

2023. febr. 10. 14:10
 13/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó... Lustaság??? Tudod nem megy ám csak olyan könnyen az a jogsi... Gondolok az anyagiakra. Nem kell okoskodni. Lustaság.... Azt se tudod miről beszélsz, bírom az ilyen ész lêny embereket.
2023. febr. 10. 14:12
 14/44 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló. Nem kérek pénzt isten ments!! Csak arra lettem volna kíváncsi hogy ti mit csinálnátok a helyébe, vagy volt e valaki ugyan ebben a cipőben
2023. febr. 10. 14:13
 15/44 anonim ***** válasza:
22%
Tudom pontosan hogy mennyi a jogsi, miután most csinálom 😉 Részletekben 2 év alatt teljesen vállalható!
2023. febr. 10. 14:13
 16/44 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen lassan fejlődik, kaphatna egyèni tanrendet. Ez van most magàntanulósàg helyett. Hozzad ragaszkodik, te ismered legjobban. Nem hinnèm ,hogy nagyokat bandazna oviban, később iskolàban. Utazàs közben zavarnà a zaj, tömeg. Iskolàban kifàrasztanà a ,,muszàj". Jobb lenne neki veled otthon.
2023. febr. 10. 14:17
 17/44 anonim ***** válasza:
57%

12 vok. Őszintén szólva ha megszakad a szívem akkor is azt nézném h hol tudják olyan szintre hozni a gyereket hogy később önellátó tudjon lenni és helyt álljon az életben. Mert nem vok örökéletű!

Ha nincs lehetőséged napi szinten megfelelő iskolába hordani, akkor nyilván a bentlakásos marad.

Hosszútávon kell gondolkodnod. Ha nem képzik megfelelően, akkor még élsz rád lesz utalva. És aztán?????

Egyébként minden követ megmozgatnék h eljuttassam megfelelő suliba.

Tömegközlekedéssel, autóval tök mindegy.

Végső esetben (legalábbis adfoig még nincs meg az autó) jogsi) beadnám bentlakásosba

2023. febr. 10. 14:20
 18/44 anonim ***** válasza:
93%

Betöltött 7 évesen iskolaköteles (ebben benne van az egy év halasztás is).

Ha nem integrálható, akkor szegregált mehet csak. És ha nem tudod minden nap behordani, marad a bentlakásos. Vagy magántanuló lesz, de az meg nem a legszerencsésebb.

2023. febr. 10. 14:49
 19/44 anonim ***** válasza:
63%
Magantanulo legyen..egyertelmu
2023. febr. 10. 14:52
 20/44 anonim ***** válasza:
57%
Legyen magántanuló, egy ilyen tenni képtelen szülő mellett. Halálos ítélet egy amúgy is súlyosan problémás embernek. Neki fejlesztésre és megfelelő környezetre lenne szüksége, nem arra hogy el legyen zárva a világ elől és nulla szinten próbálják felhozni. Az anyja még magát sem képes egy átlagpolgári szintre emelni hogy legyen egy jogsija, szerintetek majd a gyereket megfelelően oktatja otthon?
2023. febr. 10. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!