Mit tennétek, ha a 15 éves "lányod" elmondaná, hogy lefeküdt a barátjával?
Mindig is tudtuk, hogy a gimnáziumi stréberek impotensek, mert azt hiszik, csak az van, amit nekik tanítanak, és nem képesek maguktól tanulni. Ezért van, hogy egy szakközepes már talán 20 évesen eljut egy tartós kapcsolatig, és életcélja meg családja lesz, mai miatt visszakerül OJóKJ képzésekre. A gimnáziumi stréberek viszont ekkorra öngondoskodásra képtelen eltartott plázap1csák lesznek, akiknek soha nem lesz családjuk, mert havonta "pattintják" őket. Kinek is kéne egy 2 lábon járó lexikon...
Tudjátok mindennek két oldala van. Felvilágosítás nélkül senki nem lesz okosabb, tapasztalat nélkül pedig senki nem lesz érettebb. A társai viszont igen, és a tét nagyobb lesz.
Én nem vagyok diplomás,18 éves koromtól dolgozok,nem vagyok parazita.NE ÁLTALÁNOSÍTSATOK MÁR!!!!!
Én nem tanultam 26 éves koromig a szüleim nyakán mert úgy volt kényelmes.Most 23 éves koromra elértem,hogy a párommal van házunk,kocsink,munkánk...
Én pont ezért nem akarok lány gyermeket, mert nem akarok állandóan attól félni, hogy idő előtt ágyba bújik, vagy hogy bármi hülyeséget csinál, és ugyebár nem is tudja úgy megvédeni magát, mint egy fiú, pláne, ha alkohol hatása alatt áll.
Egyébként ha a szülő jól neveli a gyerekét, teljesen alap, hogy elmondja, hogy odaadta a szüzességét valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!