Szülők! Mit mondanátok, ha a 15 éves lányotok megkérdezné tőletek, hogy lefeküdhet-e a barátjával?
A legtöbb 15 éves ezt nem a szüleivel beszéli meg, sajnos... Ha megkérdezne, az egyik szemem mosolyogna (hiszen bízik bennem), a másik meg sírna (hiszen olyan gyerek még...).
15 évesen már nem borulnék ki, persze ez attól is függ, mennyire komoly a kapcsolatuk a fiúval. Megbeszélném vele a védekezés témát is, hiszen felnőtt játékokat csak az játszhat, aki képes felnőttként gondolkodni.
Anyuval már beszéltem erről:) Nincs barátom, és szűz vagyok. De azt mondta hogyha majd lesz egy komolyabb barátom, akkor együtt elmegyünk a nődokihoz és iratunk tablettát, meg előtte elbeszélgetünk:)
Szerintem atöbbi szülőnek is így kéne hozzáállnia a dologhoz...mert a tiltással nem mennek semmire.
14/l
"sajnos" 15 évesen manapság már nem korai... azt mondanám neki, hogy az első egy olyan különleges alkalom, amit egy olyan fiúval kell átélni, akire ha egész életében visszagondol, jóérzéssel fog gondolni:) csak a kíváncsiság miatt nem jó ötlet, hiszen erre az egyre TUTI fog mindig emlékezni...
gondolkodjon ezen és ha ezek után is úgy gondolja, hogy ez a fiú AZ a fiú, akkor beszélgessünk a fogamzásgátlástól.:)
nem, ebben a korban még nem .... meg amúgy is , (tisztasági gyűrű...)
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!