Autista gyereket nevelők, ti szoktatok azt érezni hogy nem birjatok tovább ?
Igen, de szerintem neurotipikus gyerekek szülei is szokták ezt érezni, főleg, ha nincs segítségüket.
Nem vagy rossz ember, csak mert ilyen gondolataid vannak!
Milyen idős a gyerek? Van segítséged?
Persze. Állandóan. Váltott műszakban dolgozunk a férjemmel, mindig egyedül vagyunk vele.
6 éves Asperger szindrómás kislány, aki önmagával és felnőttekkel agresszív,nehezen kezelhető.
1 sajnálom :( igazából én se vagyok a régi önmagam mióta egyáltalán a gyanú felmerült. Eddig hullámokban azért összeszedtem magam, de most egy hónapja azt érzem hogy ebbe bele fogok örülni.
2 Csak a férjemmel ketten oldjuk meg. Érdemi segítséget nem tudok kérni senkitől.
Na egyvalamit tuti nem éreznek a neurotipikus gyerekek szülei: ezt a kilatastalansagot hogy ez örökre így marad.
3,5 éves.
Mások úgy látom sokkal jobban viselik, és szeretik a hasonló gyereküket. Szerintem velem valami baj van.
3 fu ez nagyon kemény. Nekem is az az egyik nehezseg, hogy aggressziv a gyerek de egyébként is nehezen lekotheto és nem megyek vele szívesen utcára se emberek közé.
Nekem már nagyobb, most is vannak gondok, de már sokkal jobb. A 3-5 éves időszak volt a legnehezebb.
Használtok AAK eszközöket? Nekünk akkor kezdett javilni minden téren, amikor ezeket bevezettük.
8 hát azt elhiszem hogy segít egy-ket NT tesó, én abba kezdek belehalni, hogy a - bocsánat de -csak a szar ömlik a nyakamba és szinte semmi olyan nincs amit oromkent szoktak emlegetni a gyereknevelessel kapcsolatban.
Családként meg egyáltalán nem tudunk funkcionálni, a normalitastol annyira távol vagyok hogy egy pampers reklamon elsirom magam mert annyi interakciot mutat ott egy kisbaba.
Az egész életemet felzabalja már ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!