Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A 6 év alatti kisgyerekek...

A 6 év alatti kisgyerekek miért ilyen irgalmatlanul idegtépőek? (Leirás)

Figyelt kérdés

*NEM szülőként írom*

Akárhol vagyok, boltban, strandon, uszodában, moziban, parkban, mindig van egy 1-6 éves valahol aki éppen indokolatlanul üvölt, sikít, visong, őrjöng mint akit ölnek, a szülők pedig mély nyugalomban ülnek a seggükön és elmegy a fejük mellett hogy másokat a világból kikerget a gyerekük randalírozása. Jelenleg camping-ben vagyok horvátországban, mellettünk van egy kisgyerekes család, minden ki##baszott reggel és este hangos nyávogást és sikoltozást kell eltűrnöm. Más ezt hogy bírja? Egyszerűen extrém idegességet és agressziót vált ki belőlem. Az még még ezen is túllépett amikor a járdán két 40 centis csecsemő rohangált a lábaim között, én elestem és átestem rajtuk amivel mindakettőt megütöttem , kitört a nagy sírás , jött a fater keménykedni hogy én mit csinálok, én meg vérző térddel bevágtam neki egy hatalmasat. Persze én voltam a hibás nem ő

2022. jún. 20. 19:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9

Azok engem is zavarnak :D

2022. jún. 22. 15:48
 12/20 A kérdező kommentje:

10

Nem ez volt a mondanivalóm, de örülök hogy így gondolod :)

2022. jún. 22. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
Tudod drága barátom, a szülők 0-24ben vannak a gyerekkel, aki van hogy sajnos 0-24-ben üvölt. Sok helyzetben csinálhat bármit a szülő, akkor se hagyja abba. De nehogy már ne lehessen kikapcsolódnia egy családnak mert neked nem tetszik...voltak ilyen nyomorék szomszédaink, mint te is vagy! Az nem volt baj, hogy ők állandóan bulizgattak, éjjel fúrtak..de ha a gyetek egyet nyekkent, már jött verni az ajtót. De ugye az sem volt probléma...az ilyeneket mi t te is rakásra szedném, azt belelőléma Dunába!
2022. jún. 27. 11:21
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
13: nem sokban különbözöl a kérdezőtől.
2022. jún. 27. 11:26
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

14-es nem kérdeztelek, nem kell válaszoljál.

A kérdező kérdezett, neki adtam választ.

2022. jún. 27. 13:54
 16/20 A kérdező kommentje:

13

Fú bazdmeg, de kemény vagy :DDD

2022. jún. 27. 14:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
". Egy átlagos, érett, időre született újszülött hosszmérete 49-50 cm" Akkor a rohangálósak nyilván koraszülöttek voltak XDXD
2022. júl. 2. 02:20
 18/20 anonim ***** válasza:
42%

13-as,attól,hogy valaki kitol magából egy utódot(erre amúgy bármelyik állatfaj képes)még nem azt jelenti,hogy az egész világnak alkalmazkodnia kell hozzá.A csak felnőtteknek szóló létesítmények miatt meg a magadfajta ajvékol legjobban.

Ideje minden momzillànak felfognia,hogy azért,mert legyártotta a szaporulatot,semmiféle előjoga nincs.

2022. júl. 12. 02:09
 19/20 A kérdező kommentje:

18-as

Ez az igazsag!! Jol mondod, nehogy mar en essek terdre mert neki kedve tamadt szaporodni

2022. júl. 12. 02:12
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg attól, hogy pl. te is úgy döntöttél, hogy nem vállalsz gyereket, attól neked se lesz semmi előjogod a gyerekesekkel szemben, mert hogy téged zavarnak. Ennyi.
2022. júl. 12. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!