A 6 év alatti kisgyerekek miért ilyen irgalmatlanul idegtépőek? (Leirás)
*NEM szülőként írom*
Akárhol vagyok, boltban, strandon, uszodában, moziban, parkban, mindig van egy 1-6 éves valahol aki éppen indokolatlanul üvölt, sikít, visong, őrjöng mint akit ölnek, a szülők pedig mély nyugalomban ülnek a seggükön és elmegy a fejük mellett hogy másokat a világból kikerget a gyerekük randalírozása. Jelenleg camping-ben vagyok horvátországban, mellettünk van egy kisgyerekes család, minden ki##baszott reggel és este hangos nyávogást és sikoltozást kell eltűrnöm. Más ezt hogy bírja? Egyszerűen extrém idegességet és agressziót vált ki belőlem. Az még még ezen is túllépett amikor a járdán két 40 centis csecsemő rohangált a lábaim között, én elestem és átestem rajtuk amivel mindakettőt megütöttem , kitört a nagy sírás , jött a fater keménykedni hogy én mit csinálok, én meg vérző térddel bevágtam neki egy hatalmasat. Persze én voltam a hibás nem ő
"jött a fater keménykedni hogy én mit csinálok, én meg vérző térddel bevágtam neki egy hatalmasat. " szerintem el kéne menned valami stresszkezelő tréningre, ha képes vagy megütni egy másik felnőtt embert.
Amúgy nem tudom, egy kempingben mire számítottál, hogy hangszigetelt szobák lesznek? :D
Csecsemők nem nagyon szoktak rohangálni, pláne nem 40centisek😂 Amúgy úgy hallottam, ma már nagyon jó gyermekmentes szálláshelyek vannak, ajánlom figyelmedbe. Illetve magnézium és B vitamin az idegeidre.
Engem a vihogó tinédzserek idegesítenek, és ők még ki sincsenek tiltva, mégis itt vagyok, pedig nem is szedek semmit. Egészséges felnőtt általában túl tud lépni azon, hogy mások is vannak körülötte.
6
Engem is :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!