Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Boltba jaras 2 evessel,...

Boltba jaras 2 evessel, eroltessuk vagy sem?

Figyelt kérdés
Kedves tapasztalt Anyukak! 2 honap mulva ket eves a gyerekem. Alapvetoen rendeljuk az elelmiszert de heti 1 alkalommal minimum jarunk bevasarolni. Vagy tesco vagy lidl vagy auchan vagy barmilyen barkacsaruhaz stb. Kb 1 honapja mar dacoskodik a gyerek ki akar jonni a bevasarlo kocsi ulokejebol az elso 10p utan ami nem is lenne gond de ha lerakjuk kitepi a kezet a kezunkbol egy ido utan vagy el akar indulni a masik iranyba es ha nem megyunk elkezd hisztizni. Nem fetreng vagy ilyesmi csak sir nyafog. Hangosan. Gondolom ez a dackorszak. Mi nyilvan nemet mondunk ilyenkor ezert akad ki. A ferjem nem is szeretne hagyni hogy sirjon amit megertek kezdo szulokent kellemetlen mikor hangos a gyerek persze erzem en is ezt de en meg probalnam nem egybol kikapni a kocsibol ha sir vagy feszkelodik. Mivel 1 honappal ezelottig a bevasarlas nem volt ilyen kuzdelmes (ertsd ult a kocsiban vagy jott mellettunk kezenfogva) nem nagyon tudjuk mit kene a helyzettel kezdeni. Erdemes tovabbra is vinni vagy jobb lenne ha jegelnenk az ilyen kimozdulasokat? Mi az a kor amikor biztonsaggal lehet a gyerekkel vasarolni?
2022. jún. 8. 11:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak kisebb boltba vinném, ott is szépen meg tudja tanulni mit lehet és mit nem bevásárláskor. A nagyobb boltokban az ember eltölt min. fél órát, az 2 évesen sok.
2022. jún. 8. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Kell bizony, hadd szokja, tanulja! Mikor akarod elkezdeni,6 éves korában?

Kiskorában sokkal hamarabb meg lehet neki tanítani a szabályokat.

Persze, azzal én is egyetértek,hogy ne a havi nagybevásárlásra vidd el. De 5-10 dolog simán belefér.

2022. jún. 8. 12:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Minden hosszaszolonak koszonom a tapasztalatait! Igy ilyen formaban mar nem vagyok elkeseredve mert ezek szerint ezen a par dolgos vasarlason mar tul vagyunk es ugyesnek tartom ebben a gyerekem. A mi elvarasaink voltak tulzoak. Es igazatok van valoban minden tiltas ilyenkor, ha en nezek valamit nyilvan O is hozza akar nyulni amit engedek is de nem erti valoszinuleg hogy ha En hozzaerhetek O miert nem. Oszinten szolva sokszor szemely szerint nem is tudom megitelni melyik gyerkoc hany eves mert vannak kis barataink akik nagyobbnak neznek ki vannak akik kisebbnek es talan ezert sem tudom jol meghatarozni mas gyerekek korat akiket ilyen bevasarlo kocsiban tolnak. Nyilvan a nagyon piciket kiszurom es ott tudom hogy az meg eleg inger a kicsi gyereknek. De lattam mar mas gyereket is hisztizni ilyen bevasarlasoknal csak azoknak a gyerekeknek se tudtam megsaccolni a korat. Koszi meg egyszer!
2022. jún. 8. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
En csak babakocsiban bekotve viszem,vagy bevásárló kosarban. Egyszer elmentunk a decathlonban biciklit venni,csak ugy szaladt minden fele,nah az botranyosan faraszto volt. En nem szaladgalok,futkosok utana. Bar nekunk elucsorog a kocsiban es nezelodik.
2022. jún. 8. 16:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Vannak olyan boltok, ahol léteznek olyan pici, gyerekméretű kocsik is. Azt tudja ő is tolni. Kapjon valami képes listát egyszerűbb dolgokról, amiket könnyen felismerhet (pl. gyümölcs), és ezeket pakolhatja az ő kis kocsijába.

Próbáltam keresni egyet, de most pont olyat nem találtam. Ha van időd keresgélni és van FB-od, akkor itt megnézheted: [link]

2022. jún. 8. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
34%
Kepes listat nyomtassak a ket evesnek szines nyomtatoval? 😅 Elso sarkon eldobja amugy.
2022. jún. 9. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
Ha meg tudjátok oldani, hogy nélküle mentek, akkor menjetek nélküle.
2022. jún. 9. 10:16
 18/18 anonim válasza:
igen
2022. jún. 9. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!