Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Normális hogy a 9 éves lányom...

Normális hogy a 9 éves lányom bepisil?

Figyelt kérdés
9 éves kislányom mostanában éjszakánként rendszeresen bepisil emellett tönkreteszi a babáit de nagyon félelmetes módon nem tudom mi lehet az oka mert sosem volt agresszív kislány :( Gondolkozom a pszichológuson szerintetek nem sülhet el rosszul a dolog?
2010. szept. 17. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
18.01-es vagyok. Nem akartalak megijeszteni, de sajnos történt az én lányom életében is hasonló. Öt éves múlt, amikor óvodát váltottunk költözés miatt, és az összeszokott csapatban nehezen találta a helyét. Volt egy kislány, aki igazi vezéregyéniség volt, (orvos szülők elkényeztetett kis szörnyetege)és azt mondta a lányomnak, hogy csak akkor lesznek a barátai, ha játszik velük szexelőset!! Elmesélte a lányom, hogy a csoportszobában lévő galérián kellett ezt a kislányt simogatni, meg nyögdécselni, meg a felnőtt filmekben látottakat utánozni. (a kislány ezek szerint látott ezt azt.) Amikor ezt elmesélte a lányom, felkerestem az óvó néniket, akik először mélységesen felháborodtak, hogy ez a kislány tutira nem csinált ilyet, hát orvos szülők gyereke, jó anyagi körülmények között stb. Csakhogy a lányom elmondta, hogy kik is játszottak még ebben a játékban. Minden kislány egybehangzóan adta elő a történetet, így nem mentek el szó nélkül a történtek mellett. Hát ennyi az én történetem.
2010. szept. 19. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz. Az, ahogyan a babáival bánik, szinte kizárja azt, hogy szervi baj áll a bepisilés hátterében. Valami történt vele. Sürgősen pszichológus kell. Már a pszichológiai vizsgálatok mellett is el lehet végezni a szükséges labor vizsgálatokat a szervi okok teljes kizárására. Sajnos a legnagyobb traumákat, nem mindig mi tudjuk meg legelőször. Hiszen már az oviban is úgy fenyegetik egymást a gyerekek, hogy nehogy elmondja otthon, mert ez és ez lesz. Gyakran iskolában, osztálytársak, sőt a "legjobb barátok" okoznak egymásnak komoly traumákat. Otthonról hozott dolgok tovább adása miatt. Az is gyakori, hogy kisebb csoportokat alkotnak a gyerekek és egyvalakit gúnyolnak, vagy "barátként" olyasmiket kell megtennie amit egyébként nem tenne. Sajnos a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni egymással. Én azt mondom, sürgősen pszichológus.
2010. szept. 19. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:

18:01-es, 10:26-os

Az ilyen szexuális játékok általában ártalmatlanok. A felnőtt szexualitás utánzása egyben felkészülés is a felnőttkori életre.

2010. szept. 19. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

ismerek egy lányt, ő 14 évesen pisilt be, feltehetőleg azért, mert a szemét undorító sokkal idősebb féltestvére megerőszakolta... :(

vidd el pszichológushoz, és mindenképpen derítsétek ki, hogy mi áll ennek hátterében. nagyon félek attól, h valami szexuális bántalmazás van a dologban. bár ne így lenne... :(

2010. szept. 23. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Szorongásos tünet kezelését nem ajánlom, hogy házilag próbálj meg kivitelezni, - én is psychológiai vizsgálatot javaslok a gyerek részére.

42/F

2010. szept. 26. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!