Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A gyerek 3 és 4 éves töri a...

A gyerek 3 és 4 éves töri a tojást a poharat, ez normális?

Figyelt kérdés
Az unokaöcséim beosonnak a konyhába, kinyitják a hűttőt, kivesznek egy tojást és odaverik a tojást az asztalhoz ami folyik össze vissza. Az üveg üdítőspoharat elcsenik és kibassszák az udvar kövére ahol a kutya van...???
2010. júl. 29. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

és hol van az anyjuk??

amúgy jó ideges lehetsz ha így "beszélsz"...

2010. júl. 29. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Házimunkát csinál, tesz vesz, ideges vagyok és nem szertem a gyerekeket...
2010. júl. 29. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:

mennyi idős vagy?neked kéne rájuk vigyázni?hát megértem ha idegeskedsz miattuk, nem lehet könnyű...de kéne szólni az anyjuknak, hogy ez így nem okés...mármint ha tényleg rád vannak bízva, akkor szerintem simán megmondhatod, hogy így nem vigyázol rájuk.

Amúgy meg sajnos nem tudsz mit tenni, ha az anyuka nem veszi észre, hogy meg kéne nevelni a gyerkeket.

Amúgy tud ezekről?

2010. júl. 29. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Az anya az idegösszeroppanástól 5 méterre van...Jó ilyet csak 1 héten egyszer csinálnak de mindig csinálnak valamit például levágják egymás haját...Érdekes a káromkodásról mintha leszoktak volna...az apa is hibás akciófilmet néz a gyerekek előtt.
2010. júl. 29. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:

hát nehéz tényleg.....sajnállak, mert a viselkedésü alapján ítéled meg a gyerekeket...mennyi idős vagy amúgy?

jó lenne ha az anyjuk, az apjuk kicsit komolyabban nevelné őket, akkor tuti nem csinálnának ilyeneket...csak az a baj, hogy te túl sok mindent nem tudsz tenni ez ellen...

2010. júl. 29. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudni kéne ehhez, hogy miért van az anyuka kiborulva. Ha otthoni dolgok miatt, az sajnos kihathat a gyerekekre is. Ők is átérzik amúgy a hangulatváltozást, nem is kicsit. A 3 éves nem tudom megérti-e, ha valami gond van, de a 4 évessel lehet hogy le kéne ülni valakinek beszélni, akit szeret, és akiben megbízik.
2010. júl. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!