Normalis, hogy egy 8 eves gyerek bepisil ejszaka?
Szerintem az egész csak figyelemfelkeltés. A kis drága megszokta, hogy ő a világ közepe, és hát valamivel fenn kell tartani az anyja érdeklődését. Anyuci meg van olyan bolond, hogy adja alá a lovat azzal, hogy még a seggét is kinyalja.
Bocsánat, ha kicsit kemény volt a véleményem, de a leírtak alapján egyből ez ugrott be.
hát utolsó, te már beteg vagy. Nem tudom miért kell mindenre ráfogni, hogy elkényezteted a gyereked, holott erről nem is biztos, hogy szó van.
Egyébként egy urológus ismerősőmet kérdeztem, mert a kisfiam, aki 4 éves a mai napig előfordul baleset kb havonta egyszer bepisil. És ő mondta, hogy fiúknál 10 éves korig teljesen normális, mivel anatómiailag alkalmatlan lehet arra, hogy visszatartsa a vizeletét. Mondjuk a kérdés feltevő nem írta kislány vagy kisfiú az illető. És a legnagyobb hiba pelenkát adni rá (ebben mondjuk anyuka hibázott) hiszen így nincs is alkalma fejleszteni a záróizmait addig a pontig, amíg nem pisil be. És amíg pelenka van alatta, persze, hogy abba pisil és nem veszi a fáradtságot, hogy kimenjen éjszaka visszatartsa a pisit.
Én két évesen levettem róluk a pelenkát. A kicsi érdekes visszatartja, nem fordult még elő baleset vele. A nagy kijár pisilni.
Sziasztok!
Szerintem is dokihoz kelene vinni. Tényleg nem tudjuk, hogy kisfiú e vagy kislány az illető, de szerintem is ki kéne vizsgálni. A barátnőm 6 évesen vitte dokihoz a kisfiát, mert ő is sokszor bepisilt éjszaka, aztán kiderült, hogy nem fejlődött ki rendesen a hugyhólyagja, és nem tudta egész éjjel tartani, mert nem volt annyi helye szegénynek. Úgyhogy fél évig kaptak gyógyszeres kezelést, meg tuti étrendet, mire sikerült megnöveszteniük, és azóta nincs gondja.
18:59 es vagyok.
Nem fogom rá mindenre, hogy elkényeztetés, én erről a konkrét esetről mondtam el a véleményemet. A kérdésben leírtak alapján nekem úgy tűnt, hogy már minden létező orvosnál megfordultak a gyerekkel, tehát nem szervi eredetű a baj. Az anya sokat van a gyerekkel, az mégis kezelhetetlen. Nekem erről bizony a nem jól nevelés jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!