Van olyan, akinek a gyereke 18 hónaposan kezdett mutogatni, és később nem derült ki fejlődési zavar?
Figyelt kérdés
A miénk 18 hosan kezdett mutogatni (mondjuk akkor már rögtön 1 ujjal), és 18 hosan intett először pápát. A többi területén amúgy jól fejlődött, csak nagyon akaratos, hisztis volt mindig is.2021. ápr. 22. 13:30
51/56 anonim válasza:
Ragozni tud néha még nem helyesen de ha ki javitjuk akkor már helyesen használja. Csak kérdezni nem kérdez
Mutogatni nekem is 2 evesen kezdett kb bár már annyira nem emlékszek pontosan.
Bölcsis nénit kérdeztem, azt mondta ne aggodjal nincs vele baj, minden gyereknek más az agyi fejlődése
53/56 A kérdező kommentje:
Szia! Bocs, nem láttam, h írtál, csak most olvastam a kérdésed. Nálunk a kiborulasok, rugalmatlansag, nehézkes alkalmazkodás még megvan, de azért biztatónak látom a helyzetet, az oviban is elvan. Nekem sokszor nehéz kezelni a kiborulasokat, rugalmatlansagot, de a fejlesztopedagogusunk szerint nincs már elmaradva semmilyen teruleten, van, amiben átlag feletti. Azért még nem vagyok teljesen meggyőződve h minden simán fog menni, de már nem is tartok annyira a jövőtől. Ti hogy vagytok? (Hányas válaszokat írtad eddig?)
2024. márc. 9. 21:49
54/56 anonim válasza:
Sziasztok kedves anyukák! Egy ideje nem írtatok. Mi a helyzet azóta a gyerkőceitekkel? Remélem azért van csend mert mindenki rendben van! Egy aggódó anyuka
55/56 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? Van még itt valaki esetleg? Remélem mindenki jól van.
56/56 anonim válasza:
Nekem 26 hosan kezdett el mutogatni azota 5 eves meg mindig nem beszel ,par szotagot mondd es hangutanzokat ,autizmust egyenlore sem kizarni se alatamasztani nem tudtak szoval diagnozis jelenleg az akadalyoztatott beszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!