Van olyan, akinek a gyereke 18 hónaposan kezdett mutogatni, és később nem derült ki fejlődési zavar?
Sziasztok, az én fiam olyan 16honaposan kezdett mutogatni, most 2 éves és sajnos egyre több aggasztó jel van már. (Lábujjhegyen megy, mindig csak pakolaszik vagy szetszor. )
Beszéde halandzsa. Mi is csináljuk a tsmt -t egy kínszenvedés mert ellenáll. Szeptemberben nálunk is bolcsi lesz.
Kedves utolsó! Esetleg a babaúszást, és a glutén és tejtermék (esetleg cukor)mentes diétát érdemes megprobalnotok. Plusz a sulforaphane nevű dolognak utánanézni.
Sok sikert!
Ja és sztem a tsmt mindenkinek szenvedés
Sziasztok,
Hogy vagytok, milyen nálatok most a helyzet? Remélem, jól alakultak a dolgok. Részemről még mindig látok furcsaságokat a gyerekunkon, de nem durvák, azt hiszem, vagy legalábbis azt remélem.
Köszi előre is, ha írtok
Sziasztok.
3as vagyok voltam xd nálunk is vannak furcsaságok de elég jó a helyzet. Bölcsibe jár nagyon sokat segített rajta fejlődött rengeteget :)
Hiszti és az indokolatlan kiborulás nálunk is meg van, bár én be tudtam a dac korszaknak. Néha még lábbujhegyezik , figyelme nagyon rövid ideig köthető le max 5p de az mar nagyon jo időnek számít.
Neheze fejleszthető ha én próbálok játékosan tanítani vele valamit rám se figyel. Ha izgatott repked a kezével. Így hirtelen ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!