Van olyan, akinek a gyereke 18 hónaposan kezdett mutogatni, és később nem derült ki fejlődési zavar?
Nálunk minden elég erősen autizmusra utal sajnos már van sikitas meg repkedes is.
Egyébként szociális, beszél, és kommunikál, bár kicsit elmarad a korosztalyatol.
Semmilyen mozgásszervi problémája és reflexbeakadasa nincs viszont.
Örülök hogy nálatok meg nem egyértelműen ez a helyzet, mert így van esély, hogy behozza a dolgokat fejlesztéssel/vagy csak szimplán a természetes eressel!
31-es voltam.
Jaj értem :( de legalább akkor abszolút aspergerbe hajlik a dolog nálatok ezzel a jó beszéddel. Nálunk azért az sem felel meg az eletkoranak, szerintem egy évvel le van maradva.
Ki nem növi de azért állítólag most nagyon sok a felnőtt asperger diagnózis, szóval akkor letudtak furcsa gyerek/felnőttnek őket.
De persze nem egyszerű műfaj ez se. :(
Ja, szerintem is sok diagnosztizálatlan enyhe eset van, akik akár soha nem tudjak meg h mi okozza/okozta a nehézségeket. Hát nem könnyű szülőként sem, több szempontból sem. Amúgy ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan privatban, én szívesen beszelgetek.
Többiek, akik írtak a kérdéshez, ti hogy vagytok?
Sziasztok 3as....29es vagyok. Mi újság veletek?
Meg kérdezhetem, hogy a ti gyerkőceitek kérdezősködik? Az enyém egyáltalán nem.. volt ,hogy kérdezte hogy mit csinálsz? De össz vissz e alkalom volt kb de azota se semmi. Lassan 3 éves
Sziasztok, en most talaltam ra erre a topikra a fiam novemberben lesz 3 eves,meg egyetlen szava sincs csak hangutanzokat hasznal, mutogatni 2 evesen kezdett, erteni ert de nem a korosztalya szintjen szerintem,szobatiszta egy honapja
Neurologushoz a napokban megyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!