A 3 éves fiam hallott valahol egy nagyon csúnya szót és
ezt mondja el akár napi 100x is. Mit tegyek, hogy elhagyja?
Ne vegyem figyelembe vagy vágjam jól szájon ahányszor
kimondja?
Figyelt kérdés
Két hét mulva kezdi az ovit,félek,hogy az ovonénit is le g.cizi...
2010. aug. 21. 20:33
1/10 anonim válasza:
Áááá,ne bántsd ott jön még a java.
Nálunk volt,hogy a szám tátva maradt olyat tanult oviba.
Én egyszerűen nem figyeltem rá, és szerencsére elhagyta.Igaz mindig hozott újat helyette.
2010. aug. 21. 20:37
2/10 anonim válasza:
"vágjam jól szájon ahányszor kimondja?"
- Na, Te is aztán meg tudod oldani a dolgokat...
Emlékszem, hogy egyszer én is hallottam valamit az óvodában, de nem tudtam mit jelent. Otthon persze megkaptam a "mosd kia szádat" szövegeket, de utána még évekig nem tudtam róla, hogy az csúnya szó volt.
2010. aug. 21. 20:40
3/10 anonim válasza:
"félek,hogy az ovonénit is le g.cizi..."
bocsáss meg, ezen olyan jót nevettem :D
Szerintem ülj le vele, és magyarázd meg neki, hogy ez csúnya szó, és nem szabad kimondani, mert az emberek azt hiszik majd, hogy ő egy "buta" kisgyerek. H aesetleg összeszed más csúnya szót is, akkor is szólj rá, hogy nem szabadm ez csúnya szó. Ja és semmiképp se nevessetek rajta, mert akkor azt hiszi, vmi nagyon szórakoztatót mondott, és boldog-boldogtalannak be fogja mutatni tudományát :)
2010. aug. 21. 22:26
4/10 anonim válasza:
Hát most lehet hogy ki fogtok nevetni ,de két és fél éves lányom folyamatosan hülyézett.Már mindent kipróbáltam amit csak lehetett de nem akarta abbahagyni végső elkeseredésemben odaültettem az ölembe és mondtam neki hogy ez egyáltalán nem is csúnya szó ,én ennél tudok egy sokkal csúnyábbat azt hogy buta.Erre úgy fellelkesült hogy azóta csak ezt mondja.Lehet hogy nektek nem válik be ,de szerintem egy próbát megér.Egyébbként az tényleg igaz hogy ennél sokkal durvább dolgokat is fog hallani az oviban.
2010. aug. 21. 22:30
5/10 anonim válasza:
seeeeg ... lyúúúúúk
2010. aug. 22. 01:47
6/10 anonim válasza:
Ezen az utolsón akkorát nevettem :) Egyik kedvenc filmem:)
2010. aug. 22. 05:18
7/10 anonim válasza:
Vejedre ütök :D az télleg jó
2010. aug. 23. 23:26
8/10 anonim válasza:
a kisgyerek olyan mint a kutya
2010. aug. 24. 15:11
9/10 anonim válasza:
Ajjaj, a 2 éves unokám simán leqrvázta az anyját. Még szerencse, hogy nem beszélt tisztán, így csak mi értettük meg :))))
2010. aug. 26. 13:51
10/10 anonim válasza:
Két unokaöcsém van. Az egyik 11 èves, a másik 5. A nagynak olyan mocskos szája volt ovis korában, hogy csak pislogtam a szövegén. 7-8 éves kora óta cikinek tartja a ronda beszédet, soha többet nem hallottam káromkodni. Most a kisebb nyomja. Durva nagyon. Ha minden második szava b.meg, kva annyát, na akkor szigorúan rászólok, hogy ezt a beszédet fejezze be, mert így csak a buta gyerekek beszélnek, és én eddig azt hittem, hogy okos, de csalódok benne, mikor igy viselkedik. Ez szokott hatni . Ki fogja nőni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!