Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Új kapcsolatba milyen alapon...

Új kapcsolatba milyen alapon szül valaki úgy, hogy van már neki nagy?

Figyelt kérdés

Első gyermekem egyedül nevelem szinte születéstől mert apukát szerencsétlenség érte.

Kb mindennemű segitség nélkül.

Az évek alatt mentálisan fizikailag kikészültem, csak a gyermek miatt nem lettem öngyilkos.

Most hogy nagy és önállo, végre lehetett életem is.

Megismertem egy férfit is. Nő is lettem.

Szerelem van. És élek is.

És gyereket akar..

Nincsenek érveim. Csak ellenèrveim. Pedig szeretném. Csak..

Elvi kérdés csak, nem komoly, nem ragaszkodik görcsösen a párom hozzá. De valahol benne ez "hiányérzet"

#testvérhez indok
2021. márc. 3. 06:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20%
Ezért nem kellett volna 20 évesen az első pasinak gyereket szülni, akkor most nem lenne ilyen problémátok. Gyanítom az ilyenek annó gyerekfejjel a suhanc pasijuk mellé simán megszülték a gyereket, de 30 évesen egy tegyük fel normális pasi gyerekét simán elvetetné
2021. márc. 3. 07:53
 22/34 anonim ***** válasza:
82%

21!

Kinek irtad ezt? Szemelyszerint en nem 20 evesen szultem az elso pasinak, de mindegy. Amúgy jól esik ilyen agyatlan bunkónak lenni?

2021. márc. 3. 07:57
 23/34 A kérdező kommentje:

A gyermekemnek az a "természetes", hogy nincs apja és barátai vannak.

Ebben nő fel. A személyisége erre alapszik, hogy a nők, az anya az, aki van és stabilan is van, örökké. Az apa fogalmát nem is ismeri. Attól még elfogadja, ha masoktól viszont azt hallja, apa igy, apa ugy és férfiakat ölelgetnek mások. Neki ez a természetes.

Valaki így él, valaki úgy, benne nincsenek e miatt "zavarok". Elfogadó teljesen. És eléggé extrovert ráadásul. És már amúgy is, rengeteg minden ért, és megért.

Arról is beszélgettünk már sokat mivel testvért szeretne, hogy legyen kivel játszani alapon otthon is mindig, es elmondtam hogy baba lenne, korkülönbsèg stb, ő pl nem tudna veled legózni bújócskázni. Sokat kell pesztrálni, sírva "beszél",mert máshogy nemigen tud még, stb.

És igazából nyitott erre is.

Én nem ettől tartanék.

De amúgyis csak egy eszmefuttatásom volt, gondolatsíkon van csak meg a dolog.

2021. márc. 3. 07:59
 24/34 A kérdező kommentje:
21# egy férfira sincs 30 50 éves garancia.
2021. márc. 3. 08:00
 25/34 anonim ***** válasza:
25%
Nincs, de azért ha valaki korán is kezdi és komoly kapcsolatokba vállal csak gyereket akkor normál esetben már elég idős a 3 kapcsolatában hogy szóba se kerül hogy vállaljon még egy gyereket. De azért valljuk be mikor valakinek 30 évesen van 3 apától gyereke ott nekem ne mondjátok hogy csak a férfiak hibásak
2021. márc. 3. 08:18
 26/34 anonim ***** válasza:
93%
Milyen alapon? :) Én kettővel maradtam egyedül, de mindig szerettem volna még egy, sőt akár több gyereket is, így nagyon örültem, amikor egy év egyedüllét után megismerkedtem valakivel, akiért odavagyok és szintén szeretne, mert azt hittem, erről már le kell mondanom. Szeretem a gyerekeim, jól sikerültek :), anyagilag hál'Istennek önálló vagyok, és persze nehéz volt, de még jobban összekovácsolt minket ez az életszakasz, és elképzelésem szerint a több még "bulisabb" lehet. Nem gondolkodunk egyformán. Ettől függetlenül nem szülök az új jelöltnek se rögvest, csak ha elvett feleségül :)
2021. márc. 3. 09:54
 27/34 anonim ***** válasza:
82%

26

Mert ha feleségül vesz a biztosíték bármire is??

2021. márc. 3. 11:19
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
27. Az életben nincs biztosíték semmire.
2021. márc. 3. 11:50
 29/34 anonim ***** válasza:
83%
Ha "pedig szeretnéd,csak.." a félelmeid, rossz tapasztalataid, és hasonlók tartanak vissza, akkor lehet, hogy érdemes lenne ezeket szakember segítségével feldolgoznod. Nem azért, hogy utána gyereket tudj szülni az új kapcsolatodba, mert utána is szíved joga bármilyen okból nemet mondani erre. Hanem azért, hogy ha belül mégiscsak szeretnél, akkor ne ezek a félelmek tartsanak vissza.
2021. márc. 4. 11:31
 30/34 anonim ***** válasza:
50%

28

Hát épp ezért nem értettem a 26os válaszodat...

2021. márc. 4. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!