Járt màr valaki Darabari josnőnèl? Vannak tapasztalatok vele kapcsolatban? Milyen a szerelmi kötése?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 14:29
1/10 anonim válasza:
Ránézek...
Nincs mágiában ereje. Meditálni se tud, nem hogy kötést teremteni.
3/10 lewega válasza:
Nem akarom elhinni, hogy a XXI. században még mindig itt tartanak egyesek!
4/10 anonim válasza:
Igen voltam nála is semmi nem történt csak a szokásos hitegetés.Nekem 1 valaki segített
5/10 A kérdező kommentje:
Èn meg azt nem tudom felfogni,hogy mi a francot keresel te itt...
Senki nem kívàncsi az ostoba hozzàszòlasodra.
2020. jún. 4. 12:26
6/10 anonim válasza:
A negativ tapasztalat nem tapasztalat??
7/10 A kérdező kommentje:
Magyarilona11!
Nem neked szántam az előzőt.
Hanem a 4 es hozzászolònak.
De egy pár mondatban leirod nekem,hogy mik voltak a tapasztalatod vele kapcsolatosan.
Priviben is jo lesz.
Mikor voltál nála?
2020. jún. 4. 12:46
8/10 anonim válasza:
Persze. Itt vagyok, ránéztem spirituálisan az elméjére. Közöltem, hogy nem tud meditálni se( segítek.., kötésekhez meditációs( fókuszált figyelem) energiateremtés kell). De persze, ignoráld csak a hozzászólásomat. Wtf. Majd halálod után ezért kikapsz, előre mondom. Nek viccelek. Halálunk után megkereslek.
9/10 anonim válasza:
Soha nem értettem, hogy egy ember, hogyan tud odáig süllyedni, hogy elmenjen egy jóshoz. Ezek mind sarlatánok, hamis emberek, akik másokat becsapnak. Kicsit kéne gondolkozni.
10/10 anonim válasza:
#9: a gondolkodásra való felhívás túlzott elvárás az ilyen embereknél. Hitvilágban élnek, sokszor szándékos tudatlanságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!