Új kapcsolatba milyen alapon szül valaki úgy, hogy van már neki nagy?
Első gyermekem egyedül nevelem szinte születéstől mert apukát szerencsétlenség érte.
Kb mindennemű segitség nélkül.
Az évek alatt mentálisan fizikailag kikészültem, csak a gyermek miatt nem lettem öngyilkos.
Most hogy nagy és önállo, végre lehetett életem is.
Megismertem egy férfit is. Nő is lettem.
Szerelem van. És élek is.
És gyereket akar..
Nincsenek érveim. Csak ellenèrveim. Pedig szeretném. Csak..
Elvi kérdés csak, nem komoly, nem ragaszkodik görcsösen a párom hozzá. De valahol benne ez "hiányérzet"
Milyen alapon???? Elég huylen fogalmaztad meg ezt a kérdést. Olyan alapon, hogy a partnerével közösen úgy döntöttek, akarnak egy közös gyereket.
Ha csak ellenérveid vannak, akkor ne vállald. Egyedülálló anyaként nyilván benned van a mi van ha ezt is egyedül kell felnevelnem gondolat.
Nem vagy túl bőbeszédű, leírom a saját véleményem.
Nálam 35 de max 37 után nem igazán opcio a szülés. Egyszerűen akkor már későinek érzem. Fel is kellene nevelni.
Azt sem tartom normálisnak ahol 13-16 de akár több is van két gyerek között.
Te tudod kérdező, ha nem akarod ne menj bele.
Igen, bennem van ez a gondolat is.
Hogy most kezdjem ujra ugyanazt?
De sokan meg olyan örömmel, gondolkodás nélkül belemennek ilyenekbe. Idősebb bnőm is kb "10 évente"szül szinte, új kapcsolatba.(3 gyerek 3 apàtól)és csupa mosoly.
Ezt szeretnèm megérteni hogyan csinálják?
7!
Nyilván nem úgy gondolkodik a fent említett barátnő. Szerinted úgy tervezte, hogy egyik kapcsolata se lesz tartós? Más kérdés, hogy én is egyedülálló anya voltam, bár nálam apuka siman "csak" lelepett es eszembe nem jutott volna masik gyereket vállalni mással. Nem csak azért, mert attól féltem, hogy mi van, ha ez is lelép, hanem inkább azért, mert milyen érzés lenne a gyerekemnek, hogy neki nincs apja, a testvérének meg van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!