Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Új kapcsolatba milyen alapon...

Új kapcsolatba milyen alapon szül valaki úgy, hogy van már neki nagy?

Figyelt kérdés

Első gyermekem egyedül nevelem szinte születéstől mert apukát szerencsétlenség érte.

Kb mindennemű segitség nélkül.

Az évek alatt mentálisan fizikailag kikészültem, csak a gyermek miatt nem lettem öngyilkos.

Most hogy nagy és önállo, végre lehetett életem is.

Megismertem egy férfit is. Nő is lettem.

Szerelem van. És élek is.

És gyereket akar..

Nincsenek érveim. Csak ellenèrveim. Pedig szeretném. Csak..

Elvi kérdés csak, nem komoly, nem ragaszkodik görcsösen a párom hozzá. De valahol benne ez "hiányérzet"

#testvérhez indok
2021. márc. 3. 06:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
34%

8

Nem lennék biztos benne.

Hs szoktál itt olvasfatni akkor tudod milyen emberek vannak milyen gondolkodással.

De egyébként is, ha már van 2, 2 különböző embertől, akkor a 3.at már akkor se szülöm meg ha agyonütnek...

2021. márc. 3. 07:16
 12/34 anonim ***** válasza:
60%

10!

Aha, tehát csak akkor lehet valakinek normális családja, ha van testvére?

2021. márc. 3. 07:20
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem, de azért szerintem nem olyan rossz dolog az. Mondom ezt úgy hogy nekem sajnos nincs, de ahogy idősebb vagyok egyre jobban hiányzik
2021. márc. 3. 07:26
 14/34 anonim ***** válasza:
86%

11!

Értem. Tehát tegyük fel, van két gyereked két különböző apától és egy harmadik férfival vagy regotantarto kapcsolatban. Védekeztek és ennek ellenere teherbe esel. Evidens az abortusz?

2021. márc. 3. 07:27
 15/34 anonim ***** válasza:
75%

13!

Nekem van és hidd el, jól meglettem volna nélküle gyerekként. Sőt. Felnőttként kb nulla kapcsolat van köztünk.

2021. márc. 3. 07:28
 16/34 anonim ***** válasza:
90%
Itt most nem az a lényeg hogy jó e ha van testvéred vagy nem. Hanem az a számomra meredek hogy azért nem vállal be valaki még egy gyereket mert az egyiknek lenne apja a másiknak meg nem
2021. márc. 3. 07:42
 17/34 anonim ***** válasza:
70%
Számodra. Más számára meg nem. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
2021. márc. 3. 07:42
 18/34 anonim ***** válasza:
77%

14es

Nálam igen. Nem vagyok abortusz ellenes, hozzáteszem védekezek, de ha ennek ellebére is becsúszik akkor elvetetem.

2021. márc. 3. 07:45
 19/34 anonim ***** válasza:
60%

18!

Nálad. Van akinek meg nem ilyen egyértelmű. Plusz amúgy is magánügye. Ha 4 gyereke van 4 ferfitol az se tartozik masra. Az ő dolga.

2021. márc. 3. 07:49
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én más okok miatt vacillálok a második gyerek dolgon. Akármennyit agyalok a dolgon, olvasok, kérdezek, a legbölcsebb tanács amit kaphatsz, hogy vágynod kell a babára. Ennyi. Neked kell akarnod, a többi tényező mellékes (illetve úgy állsz hozza, hogy hogyan tudod megoldani a problémákat).
2021. márc. 3. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!