Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nincs több energiám, életerőm,...

Nincs több energiám, életerőm, a 2 éves fiam még mindig nem alussza át az éjszakát-mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem, átlag 3x fenn vagyok két-3 órás megszakításokkal, igaz 5-10 percre, de aki átélte már, hogy milyen mikor álmából felrázzák az embert-azt sem tudja hol van az megért.nappal fél-1 órát alszik, 15 órán át le kell foglalnom, egy aktív kisördögöt.Szóval nappal sincs pihenés már 8 hónapos kora óta elég neki ennyi nappali alvás is.Az orvos azt mondta örüljek, mert fejlett az idegrendszere.Már 7 hónaposan egyedül felállt, 8-9 hónaposan lépegetett, 1 évesen focizott.Nem vicc.Csakhogy én már megjártam azóta a kórházat, pajzsmirígy problémával, szívgyógyszert is szednem kell, 2 év alatt 10 évet öregedtem, ez miatt önértékelési problémáim lettek-házaséletünk szar, szóval nagyon nehéz.
2010. aug. 10. 15:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2010. szept. 13. 00:52
 32/35 A kérdező kommentje:

Köszi, talán jobb.nekünk nem használt a homeopátia.A fiam szerintem genetikailag egy energiabomba.Az orvos is megmondta annak idején mikor 8 hónaposan nappal csak fél órát aludt, hogy fejlett az idegrendszere, örüljek neki, ennyí alvásra van szüksége.Úgy tusom Napóleonnak elegendő volt pár óra alvás.Neki jó volt biztos, de mit érezhetett az anyukája:-))), vagy a környezete?:-))

Végül is ez hülyeség.az biztos hogy nem kell neki sok alvás, de az éjszakai anya keresés nem függ össze az alvásigénnyel.Na és ez a bökkenő, mert leszarom, hogy nappal ledarálnak, kicentrifugáznak:-)), ha éjszaka regenerálódhatok.Alvás, evés, ürítés, légzés a legelemibb szükségletek az életben maradáshoz.Az egészséghez pedig a minősége kellene.na az nincs meg.De mit tudok csinálni?Semmit.Kibírom, várom a változást, még ha évekbe is telik.Tegnap megjegyezte a szomszéd, hogy olyan sokat öregedtem.Szemét nem? hát a szépségemet is fel kellett áldoznom az anyaság oltárán, de kit érdekel?Majd keres apa egy fiatalabbat, aki jól tartja magát.Én meg jó leszek öregesen is.Letojom.Azért elég bunkók az emberek, hogy kérdés nélkül ilyenekkel bombázzák az embert, miközben a gyerek nyakig sáros lett az előttük található kupac miatt.Szóval ez van.Nem jutottunk semmire.Vele alszom, keresgél, megtalál, megnyugszik, újra elalszunk, újra anya, anya, atzán egyszer csak vége az éjszakának és öntöm a kávét lefelé aztán kibírom estig, aztán majd csak eltelnek ezek az évek.

2010. szept. 13. 10:16
 33/35 anonim ***** válasza:
23 hetes terhes vagyok, első babával és elolvastam az összes választ. Azt hiszem, most először megtorpantam... :) Minden elismerésem a tiétek!
2010. szept. 28. 17:55
 34/35 anonim ***** válasza:

teljesen értem a problémádat...én is ezt csináltam, hajlamos voltma elhagyni magam és azt mondani, nem, mert gyrekkel vagyok. de a gyerek nem irányíthatja teljesen a napot, kompromisszum kell, erre kb 1éves kora után jottem rá..kezdtem lazábban venni a dolgokat. kb másfél éves volt, amikor az igazi mélypontra elértem, ebbol az huzott ki, hogy visszamentem dolgozni. szintén eugy, de nem muszakozok (van néha hétvége, de éjszaka sosem). nem konnyu, éjszakázunk, két-három hetente jon mindig egy rosszalvos idoszak, megmagyarázhatatlan (vagyis mindig ráfogom valamire), de minden egyutt toltot percet értékelek és élvezek, sokkal lazábban állok dolgokhoz,egyutt csinálunk majdnem mindent (fozunk, takarítunk)...csak nagyon anyás, egyre jobban...még ezen kellene segítenik, csak hát apával keveset van...

kitartást kívánok, remélem javul a helyzet, egyre optimistábbak a kommentjeid:!)

2010. nov. 19. 22:29
 35/35 anonim válasza:

Szia!

Hú, lassan 10 év eltelt és már az idö biztosan megszépítette azokat a nehéz napokat. Én ugyanebben a helyzetben vagyok most.... már 14 hónapos a lelkem de szörnyűek az éjszakák, 1-1,5 óránként ébred. A 2 óra alvás már nagy szó. És van egy nagy trsó is. Nem is akarok panaszkodni, csak talán egy kis vigaszt, hogy már nem sok és vége az állandó éjszakázásnak.

2019. febr. 20. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!