Nincs több energiám, életerőm, a 2 éves fiam még mindig nem alussza át az éjszakát-mit lehet tenni?
neked pihenés lenne ha elmennél dolgozni és a bölcsibe vigyáznának rá...
nem jó megoldás?
nem hiperaktiv?????????
A homeopátiában hiszek, nagyon örülök az ötletnek, nem gondoltam, hogy alvásproblémákon is segíthet.
Nagyon örülök a válaszoknak, mindnek.gondoltam már rá, hogy melózni kellene inkább, ott legalább a wc-re elmehet az ember zaklatás nélkül.Csakhogy ápolónő vagyok, éjszakázás, 12 óra egy műszak, nem hiszem hogy kibírnám 12 óra meló után az éjszakai nem alvást, stb, a végén még félregyógyszereznék valakit.Más melót is lehetne nézni, gépelést vállaltam már és kérdezőbiztos is voltam, de mindezt csak a pénz miatt, az ő alvásidejében.tényleg, még hajat is akkor mosok, ha alszik, és futni is akkor megyek el.A férjem 2 melót csinál egyet a munkahelyén egyet itthon.szüleim nem élnek már 20 éves korom óta, anyós van csak, ő másik városban lakik, egy héten egyszerelvisszük hozzá mostanában de addig mi meg a kertet csináljuk nagytakarítás, ilyesmi, szóval nem megy így sokáig.végül is 1 évet kell kibírnom oviig, addig viszont meg kell változnia mindennek, mert azt nem fogom bírni, hogy akkor sem alszom, ha melózok.
Egyik válaszolónak üzenem, hogy tud valamennyit egyedül játszani, nem sokat, de talán egyre többet-most is játszik:-)különben nem tudnék írni.De ez inkább percek.Gyorsan gépelek:-))
Másik válaszolónak.gondoltam már hiperaktivitásra, csak nem tudom a kritériumait, hogy lehet megállapítani egy ilyen idős gyerekről, hogy az.
Abban is igaza van a válaszolónak, hogy nem kell rabszolgának lenni.De mit tegyek, ha annyira hozzám van nőve, hogy még azt sem engedi meg másnak, hogy a székről levegye.Azt mondja:"Nem- - anya!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!