Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan vegyem rá, hogy ne...

Hogyan vegyem rá, hogy ne hisztizik, illetve részt vegyen csoportos foglalkozásokon?

Figyelt kérdés

5 éves fiam van. Nagyon okos az óvónők szerint ők emelt szintű iskolát javasolnak neki, viszont azt a feladatot kaptam, hogy valahogy vegyem rá én is velük együtt a csoportos feladatokra, mert az alól mindig kihúzza magát. Kiskoromban én is ilyen voltam, kamaszként is csak abba vettem részt ami muszály volt, valahogy mindig is egyedül szerettem dolgozni.

Emellett mostanában elég "hisztis" sírós, érzékeny... Próbálok vele nagyon sok időt tölteni, nagyon sok könyve, fejlesztő füzete van. Sok betűt ismer és nagyon ügyesen számol is. Esetleg ha valakinek lenne valami jól bevált módszere megoszthatná mert nagy segítség lenne.

2020. nov. 6. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy emelt szintű iskola????
2020. nov. 6. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az óvónőnek kell motiválni a gyereket, hogy kedve legyen a feladatokhoz,nem neked.
2020. nov. 6. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress neki szakkört, ott majd beletanul, máshogy te nem tudod segíteni csoportos dolgok terén, csak az óvónők.

Nem létezik emelt szintű iskola.. erősebb suli van, de ott a nem együttműködő oldalát nem fogják tolerálni.

2020. nov. 6. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szuperanya szupergyereke. “Emelt szintű iskola”
2020. nov. 6. 17:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha valakit meg bántottam az "emelt szintű iskola kifejezéssel. Igazából azt értettem ez alatt, hogy néhány tárgyat például matek erősebb szinten tanul...

Nem én akarom meg oldani, csak ha van rá bármilyen módszer amivel itthon tudok rá hatni jó lenne tudni.

Nem érzem magam" szuperanyunak" csak igyekszem mindent még tenni a gyerekemért.

Mint írtam ezzel volt nekem is problémám, hogy inkább egyedül szerettem a dolgaimat el végezni, szeretném mégis valamennyire rá nevelni az együttműködésre másokkal is.

2020. nov. 8. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!