Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megüthetem más gyerekét, ha...

Megüthetem más gyerekét, ha bántja a kislányomat?

Figyelt kérdés
Régen még a közösség nevelt és nem volt gond, ha más gyerekének lekevertél egyet, ma meg már meglincselnek ezeknek a neveletlen kölyköknek a szülei. Te hogy gondolod?
2020. okt. 27. 10:41
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
69%

Hol a kérdező?

Vitaindító kérdés?

Hány évesek?

Fizikailag vagy lelkileg bántalmazta a másik?

Besz@ras, azok akik más gyerekének neki esnek...Szerintem csúnya dolog. Ha közösségben történik, az a tanár /óvónő,stb. feladata, hogy megoldja, ha játszótéren nyilván ott a szülők. Amúgy meg védje meg magát a gyerek

2020. okt. 27. 22:28
 42/52 anonim ***** válasza:
35%

Jöttök itt a tanárral meg az óvónővel.

Régen ők is pofonnal nyitottak.

2020. okt. 27. 22:46
 43/52 A kérdező kommentje:
Sok savat kaptam, direkt nem válaszolok.
2020. okt. 27. 22:58
 44/52 anonim ***** válasza:
37%
34 mármint abban a Norvégiában, ahol tömeggyilkos lemészárol 100 gyereket és utána luxus cella jár neki meg buksi simi? Ja hat a norvégok aztan baromira követendő példa a büntetések kiszabásával kapcsolatban.
2020. okt. 28. 09:54
 45/52 anonim ***** válasza:
52%

Nem mindegy a gyerek kora és hogy mi történt.

Amit 25 leír az teljesen korrekt. Sőt én nem is szóltam volna annyiszor. 2szer szólok anyukának ha nem érdekli és a gyereket is hiába viszem el mert követi és szekálja tovább a másik (vagy ugye húzza a haját és emiatt elvinni se tudom szegényt) akkor én is adnék neki.

De ha csak úgy anélkül, hogy előbb nekem szólna, hogy baj van, felpofozná, megtépné egy felnőtt a fiam akkor kezét lábát eltöröm.

2020. okt. 28. 10:47
 46/52 anonim ***** válasza:
43: direkt nem válaszolsz? Hát, jobb is. Nem gondoltál bele, hogy mi oka lehet, hogy az a gyerek verekszik? Talán otthon verik? És akkor még az utcán is nekiesik egy idegen. Mégis hogy gondoltad? A gyengébbet nem ütjük meg, az nem válasz.
2020. nov. 1. 16:56
 47/52 anonim válasza:
58%
Ha verekedni akarsz, legalább ne gyerekekkel tedd, hanem a saját súlycsoportodban keress ellenfeleket, te véglény :D
2020. nov. 9. 12:29
 48/52 A kérdező kommentje:
Ha sikerül az anyjának megnevelni, akkor nem rázom meg a pofonfát.
2020. nov. 9. 12:56
 49/52 anonim ***** válasza:
Meg ha nem, akkor sem.
2020. nov. 9. 12:57
 50/52 anonim ***** válasza:
52%

Off lesz de ezt most leírom.

8 hónapos várandós nővéremmel vásároltunk (volna) nyugisan. 2 pimasz 4-5 éves szemtelen kölök visítozva rohangált a sorok között. Próbáltunk "elugrani" előlük olyan hévvel kergetőztek. Ahogy elhagytuk az egyik sort és épp fordultunk ki az egyik úgy belerohant a tesóm pocakjába teljes erőből hogy elesett. Többen felháborodtak akik látták, hogy minek rohangálnak egy boltban ész nélkül. Miután felsegítettem és megbizonyosodtam hogy jól van én bizony odaléptem a gyerekhez és megfogtam a vállát, majd nem épp a legszebb stílusomban rákiabáltam. Persze ordítani kezdett és elrohant. Anyuka végig sehol.

Nagyon nehéz volt megállnom hogy ne keverjek le egyet, szívem szerint akkorát adtam volna neki hogy lerepül a feje.

Rohadtul elegem van már hogy sokan képtelenek megnevelni a saját kölküket (mert nem nevezném gyereknek). Ezek neveletlen kölkök. Sok esetben még a szülőnek áll feljebb. Kár hogy nem volt ott anyuka kiváncsi lettem volna mit reagál bár sejtem hogy mit...

2020. nov. 10. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!