Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megüthetem más gyerekét, ha...

Megüthetem más gyerekét, ha bántja a kislányomat?

Figyelt kérdés
Régen még a közösség nevelt és nem volt gond, ha más gyerekének lekevertél egyet, ma meg már meglincselnek ezeknek a neveletlen kölyköknek a szülei. Te hogy gondolod?
2020. okt. 27. 10:41
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
70%
Az már elég régen lehetett, amikor "a közösség nevelt", és boldog-boldogtalan lekeverhetett akárki gyerekének, ha épp olyanja támadt. Az én gyerekkoromban már biztos, hogy ilyen nem volt, és szerintem a szüleimében sem.
2020. okt. 27. 14:07
 22/52 anonim ***** válasza:
39%

A szülőket kérném meg, hogy neveljék meg a gyereket, mert az ilyen gyerekeket szokták furgonba vágni, majd megerőszakolni az erdő szélén.

Jó nagy furgonba...mint amilyen az én Fordom. >:)

2020. okt. 27. 14:13
 23/52 anonim ***** válasza:
16%
Ha itthon nem nevelik meg, és emiatt a te gyereked kárt szenved, simán.
2020. okt. 27. 14:25
 24/52 anonim ***** válasza:
60%

Ha az én lányom bántaná a Tiédet elvárnám,hogy kultúráltan felnőtt módjára megbeszéljük. A lányommal elbeszélgetnék, Én csak is Én büntetném.

Ellenben a fogadat is kiverném ha egy újjal is a lányomhoz mernél nyúlni.

Fordított helyzetben ugyan ez. Nem rontanék a lányodnak, veled beszélném meg kultúráltan. Tőled várnám el, hogy elbeszélgess a lányoddal.

2020. okt. 27. 16:28
 25/52 anonim ***** válasza:
91%

Pár éve, a 3 éves unokahúgomra vigyáztam, kivittem a játszótérre. A homokozóban egy 6 éves forma kissrác elkezdett azzal szórakozni, hogy a kislány haját húzgálja. 6x mentem oda rászólni, hogy fejezze be, mert én szedem le róla. 3x szóltam az anyjának is. A nő reakciója annyi volt, hogy gyerekek, majd elintézik egymás közt. Meg hogy csak játszik a kisfia.

A gyerek nem hagyta abba. Odamentem 7. alkalommal is. Rászóltam. Odaszólt, hogy k...rva anyádat" és tovább húzta a kicsi haját, aki már sírt.

Ezek után a srácot a hajánál fogva jó erősen lerángattam az unokahúgomról. Az elkezdett bőgni. Mondtam neki, ugye milyen jó érzés ha tépik a hajad, kis rohadék?

Az anyja vérig volt sértve, de érdekes mód az összes többi hölgy akik ott voltak, mindent láttak, nekem adtak igazat, és egyébként miközben történt, ők is szóltak neki, hogy ezt nem kéne hagynia, igaz, az ő gyerekeik nevelve voltak, tudtak viselkedni, nem bántalmazták sem egymást, sem a kisebbet. Ilyen mentalitású gyereknek aki hajat tépked az anyja se normális. Ez azért elég egyértelmű volt.

Többször szóltam a nőnek, hogy fogja vissza a büdös kölykét, nem tette, meg se nevelte hogy viselkedjen,magára vessen. Így jártak, és teljesen jogosnak érzem azóta is ezt a dolgot.

Vannak gyerekek, és vannak emberek, akik csak ebből értenek.

Csak egy valós eset azoknak, akik itt egyből a gyerekét megvédő ember fogait akarnák kiverni.

2020. okt. 27. 17:38
 26/52 anonim ***** válasza:
71%
Az utolsó hozzászóló esetében meg tudom értetni hogy közbe avatkozott. Egy 6 éves mamlasz neveletlen kölök már nagyon is tisztában van azzal hogy fájdalmat okoz a másiknak, ez már teljes mértékben szándékos. Én is hasonlóan jártam volna el. Engem ami még kiakaszt ha állatot bántalmaz egy gyerek. Na tőlem akkor is kapna akárki akármit mond. Van ami már több mint ártatlan gyerekcsíny.
2020. okt. 27. 18:00
 27/52 anonim ***** válasza:
47%
Köszönöm szépen.
2020. okt. 27. 18:10
 28/52 anonim ***** válasza:
29%

Nem kell, és nem is szabad ütni!

Megfogod a karját, és a mutató ujjadat elkezded benyomni a fülébe!

Ne félj, nem marad nyoma, nem lesz baja, a dobhártyáig úgysem fér be az ujjad. De fáj!!! >:)

2020. okt. 27. 18:19
 29/52 anonim ***** válasza:
Annak viszont marad, ha az anyja s.ggbe rúg cserébe... :)
2020. okt. 27. 18:22
 30/52 anonim ***** válasza:
69%

azért megnézném, hogy ha azt látod, hogy az iskola mellett a földön fekszik a gyereked, és egy másik üti-vágja, csak szépen csendben mosolyogva rászólnál, vagy felpofoznád?

a kérdés nem elméleti és mindenkinek szól, aki egyből a kérdező fogát akarja kiverni és a többi

2020. okt. 27. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!