Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megüthetem más gyerekét, ha...

Megüthetem más gyerekét, ha bántja a kislányomat?

Figyelt kérdés
Régen még a közösség nevelt és nem volt gond, ha más gyerekének lekevertél egyet, ma meg már meglincselnek ezeknek a neveletlen kölyköknek a szülei. Te hogy gondolod?
2020. okt. 27. 10:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
58%
Ha azt látnám, hogy az iskola mellett egy másik veri a gyerekemet, valószínűleg üvöltve odarohannék és mire odaérték, az is elszaladna. Nem kezdenék el pofozkodni meg ütlegelni, mint egy idióta, annál is inkább, mert lehet hogy pont az én gyerekem kezdte a verekedést, az meg felül kerekedett rajta, én meg már csak azt láttam, hogy őt verik.
2020. okt. 27. 19:18
 32/52 anonim ***** válasza:
80%
A sajátodat sem ütheted meg.
2020. okt. 27. 21:18
 33/52 anonim ***** válasza:
0%

32.-nek.

Bebafna, ha nem!

2020. okt. 27. 21:20
 34/52 anonim ***** válasza:
58%

#33: 2005 óta törvény tiltja a gyerek fizikai erőszakkal való nevelését. Szóval nem csak morálisan, jogilag sem ütheted meg a gyereked, zéró tolerancia van, egy pofon sem fér bele. Amúgy meg nem éred el vele a célod sem, csak ártasz neki.

Az meg, hogy Magyarországon a jogkövetés, meg a hatóságok lehetőségei ott tartanak, ahol, az egy másik dolog, de azért büszke ne legyél erre. Norvégiában pl. elveszik a gyereked, ha megtudják, hogy ütöd.

2020. okt. 27. 21:26
 35/52 anonim ***** válasza:
18%

34.-nek.

Ja, Angliában meg sok barom szülő hormonnal és műtéttel megváltoztathatja a nemét.

De ez itt Magyarország! Belefér a pofon!

2020. okt. 27. 21:33
 36/52 anonim ***** válasza:
66%
#35: Magyarország törvénye tiltja a pofont. És nem csak ezért nem fér bele, hanem azért sem, mert ezzel nem érsz el semmit, csak érzelmi sérültet csinálsz a gyerekedből, aki majd pont úgy fogja ezt tovább görgetni az ő gyerekeire, ahogy most te teszed vele. Ebben a láncban egyszer valakinek okosabbnak kellene lennie, hogy megálljon ez a bántalmazás.
2020. okt. 27. 21:39
 37/52 anonim ***** válasza:
44%

36.-nak.

A liberális nevelés miatt lesz anarchia!

Nézd meg a mai kölyköket!

Vagy a C-ket, azokat régen lehetett verni a rendőröknek, meg is volt a hatása. Ma meg, elszaporodtak, és hatalmas az arcuk.

2020. okt. 27. 21:44
 38/52 anonim ***** válasza:
59%

#37: ha a mai "C"-k szüleit nem verték volna a rendőrök, talán ők kevesebbet verték volna a gyerekeiket, akiket ezek a lelki sebek aztán kevésbé tettek volna olyan agresszívvá, mint amilyenek néhányan lettek... tényleg azt gondolod, hogy az, hogy az erőszak csak erőszakot szül valami libsi összeesküvés-elmélet?

Senki sem lett még jobban nevelt a fájdalomtól és megalázástól, csak dühösebb.

2020. okt. 27. 21:49
 39/52 anonim ***** válasza:
52%
pont ma olvastam itt egy kérédst, hogy miért ilyen neveletlenek a mai gyerekek. Hát ezért. Mert kb ha csúnyán nézel a gyerekedre már jön a sok okos... nem arról van szó, akik agyba-főbe verik a gyereket, de 1-1 pofon néha kell, ha olyan a helyzet. Azért gondoljátok végig, én nem egyszer hallottam korombeliektől (30 vagyok), hogy ritkán kaptam, de azt az 1-2 pofont megérdemeltem.
2020. okt. 27. 21:59
 40/52 anonim ***** válasza:
64%
25, azért az se semmi, hogy miután szóltál 2-3 alkalommal és nem hagyta abba, te simán tűrted tovább. Én biztosan elviszem onnan a kicsit...
2020. okt. 27. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!