Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2,5 éves kislányom nem hajland...

2,5 éves kislányom nem hajlandó sétálni az utcán.Kiveteti magát a babakocsiból de hiába akarom hogy sétáljon nem hajlandó,cipelni kell ha lerakom torkaszakadtából ordít.Próbáltam ott hagyni,hogy majd jön,de nem csak sír.Másnál volt ilyen?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Nem volt, mert nem hagyom, hogy szórakozzon, mivel fel sem tudom venni, hamar megtanulta, hogy vagy marad a babakocsiban, vagy sétál, más opció nincs.
2020. szept. 23. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Vagy ül, vagy jár. Én nem cipeltem. Az üvöltést meg abbahagyja, ha hagyod, hogy üvöltsön és nincs hatása. Én újságot olvastam a padon, míg összeszedte magát. Soha életemben nem támogattam a hisztit és bevált. Eszébe se jutott később ellenem használni.
2020. szept. 23. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Ne cipeld, csak magaddal szúrsz ki. Gyakoroljatok kevésbé forgalmas helyen: vagy tologasd, vagy vedd ki és sétáljon. Ha nem jön, akkor visszarakod, bekötöd és tolod tovább akárhogy is hisztizik.

Ha nemet mondasz valamire, akkor az legyen valóban nem, különben arra tanítod, hogy hisztivel bármit elérhet. Pillanatok alatt a fejedre fog nőni, és úgy fogtok ugrálni (azt esztek, azt csináltok, ott és úgy alszotok, stb.), ahogy ő akarja.

2020. szept. 23. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Én sem cipelten. Nem bírlak el, màr nagyfiú vagy, és jött gyalog..
2020. szept. 23. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gerincsérvem van, szóval ordított, de nem vettem fel, aztán csak megszokta.
2020. szept. 23. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen már rég nem akart babakocsiba ülni egyik gyerekem se. Volt kismotor, vagy jöhettek gyalog. Cipelés nem volt opció, mert nem bírtam volna, túl nehezek voltak. Ha séta közben meg akartak állni, megálltunk, megcsodáltuk a kavicsokat, megszagoltuk a virágokat. Ha tudtam, hogy valahova időre kell menni, autóval mentünk, vagy bőven szántam rá időt, hogy odaérjünk, mert sietni, na azt egyik se szeretett (és ha ideges voltam, ők is megérezték és jött a hiszti). Kivéve a kismotort (később futóbiciklit), azzal lehetett haladni, egy idő után olyan gyorsan tekertek, hogy én is vettem magamnak egy rollert :)
2020. szept. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!