Küzd itt valaki Elektív mutizmussal?
Társul mellé emóciós zavar,obszesszív-kompulzív zavar.
Családon kívül nem beszél senkivel.
Hogyan kezeled az ilyen gyereket?
Mi segít,mi árt?
Mik a jogai,kedvezmények?
Persze tudom, én sajnos nem tudok segíteni ezzel kapcsolatban, azért linkeltem be a másik kérdést, mert gondoltam fel tudnád venni a kapcsolatot a másik anyukával, és ő biztos többet tud erről.
De ha már nálatok megállípították a mutizmust, akkor a szakemberek nem mondtak semmit?
mármint fel kell tárni és meg kell érteni a lányod problémáit, nehézségeit.
bocsi, elírtam :)
ne basztasd, hogy beszéljen már és beszélgess vele sokat
pszihológus meg családterápia k*rvára semmit nem segít(tapasztalatból mondom) majd kinövi, amig családba beszél nincs nagy gáz(nem fog belebolondulni) szettem ne kényszerítsd semmire
egy 14éves mutista lány vok(én senkivel nem beszélek és már rohadtul bekatantam xD)
Köszönöm a választ!
Pszichiáterhez,pszichológushoz járunk,sokat beszélgetünk,igyekszem nagyon türelmesnek lenni.
Itthon sokat javult már a helyzet.
A 14 éves mutista lánynak:sajnálom,hogy nálad ennyire rossz a helyzet,talán nem a megfelelő segítséget kapod meg.
Én ezt akarom elkerülni a lányomnál.
És soha nem b*ogatom,de nem fogom magára hagyni a problémájával.Mikor felnőttek lesztek,valahogy boldogulnotok kell a világban,és az kommunikáció nélkül sokkal nehezebb.
Te most hogy éled meg? Suliban? Vagy ha bárhová mész? Vásárolni szoktál? És ha igen,hogyan?
Tényleg érdekel,hogy oldod meg az ilyen helyzeteket.
Azt látom,írásban neked is megy a kommunikálás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!