Kéz vagy fenék elverés? Mi használ jobban?
Igen, erre is gondoltam, hogy akkor amiért leírok valamit ezért lehúzzátok az arányomat, de ha ennyi az intelligencia, akkor nincs miről beszélni. Mert még ellentmondást nem írt nekem senki...
1 gyerek bátyja, hogy divatos legyek :D
Kedves Utolsó!
Nem csak a nagyobb veréseket bünteti a törvény, az egy-két kis odacsapást is? Amúgy attól függ (ez a kérdezőnek)
Igen az egy-két popsira/kézre ütéssel nincs baj sőt még egy fenekelésel se.De a verés még mindig más!!!!!!Na az már túlzás egy gyereknevelésben.
(Remélem segíteni tudtam.)
Szerintem kortól függ.Vagyis 1-3 éves korig elég a kézre csapás,és kb.5-10 éves korig pedig már nyugodtan el lehet fenekelni a gyereket.Ezt tapasztalatból írom, mert nálunk bevált a fenekelés.
A két nagyonbb nagyon rosszcsont,ilyenkor tudják hogy kikapnak a fenekükre.A kisebbiknek elég ha egy kicsit elcsapkodom a kezét és jól viselkedik.Persze attól is függ hogy mit csinált a gyerek amilyért büntetést kap.Nálunk kisebb bünért kézzel 3-4 ütés fenékre álva nadrágban,nagyobb bűnért fakanállal 6-7 ütés csupasz fenékre a combomon.Hisztire pedig bevált hogy a fejüket a hideg víz alá dugom,néha pedig hideg zuhany kell.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!