Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kéz vagy fenék elverés? Mi...

Kéz vagy fenék elverés? Mi használ jobban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 15:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
58%

Igen, erre is gondoltam, hogy akkor amiért leírok valamit ezért lehúzzátok az arányomat, de ha ennyi az intelligencia, akkor nincs miről beszélni. Mert még ellentmondást nem írt nekem senki...

1 gyerek bátyja, hogy divatos legyek :D

2010. okt. 13. 15:08
 32/38 anonim válasza:
91%
Én életemben 1 szer kaptam verést a csupasz fenekemre fakanállal ,mert átszaladtam az úttesten.Körülbelül 10-12 éves lehettem.Soha többé nem csináltam ilyet.
2010. dec. 15. 00:22
 33/38 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem mindkettő hasznos, akkor ha a te kezedre és a te fenekedre üt valaki.Gyereket verni tilos!!! Törvény tiltja, vagy nem tudtál talán róla?
2010. dec. 15. 10:32
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Utolsó!

Nem csak a nagyobb veréseket bünteti a törvény, az egy-két kis odacsapást is? Amúgy attól függ (ez a kérdezőnek)

2011. jún. 16. 13:04
 35/38 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha a kezével csinál rosszat a gyerek, rácsaphatsz, de nem durván! Azzal én is egyetértek, hogy a gyereket nem szabad verni, de egyszer-egyszer rácsapni a popsijára meg a kezére, az nem nagy baj.
2011. jún. 16. 16:18
 36/38 anonim válasza:

Igen az egy-két popsira/kézre ütéssel nincs baj sőt még egy fenekelésel se.De a verés még mindig más!!!!!!Na az már túlzás egy gyereknevelésben.

(Remélem segíteni tudtam.)

2020. jún. 27. 08:07
 37/38 anonim válasza:
92%

Szerintem kortól függ.Vagyis 1-3 éves korig elég a kézre csapás,és kb.5-10 éves korig pedig már nyugodtan el lehet fenekelni a gyereket.Ezt tapasztalatból írom, mert nálunk bevált a fenekelés.

A két nagyonbb nagyon rosszcsont,ilyenkor tudják hogy kikapnak a fenekükre.A kisebbiknek elég ha egy kicsit elcsapkodom a kezét és jól viselkedik.Persze attól is függ hogy mit csinált a gyerek amilyért büntetést kap.Nálunk kisebb bünért kézzel 3-4 ütés fenékre álva nadrágban,nagyobb bűnért fakanállal 6-7 ütés csupasz fenékre a combomon.Hisztire pedig bevált hogy a fejüket a hideg víz alá dugom,néha pedig hideg zuhany kell.

Sok sikert.

2020. jún. 29. 16:19
 38/38 anonim válasza:
Nalunk be valt a fenekelés fakanállal bugyiba de az attól függ hogy mit roszalkotak mert akkor le kell nekik húzni a bugyijukat is kaptak mar szijal vessző vel is ès 11-12 èvesek
2023. okt. 10. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!