Ha egy autista gyerek hisztizik, és kihívja a szomszéd a rendőröket, akkor mi történik?
Hallottam a játszótéren, hogy az egyik családra már harmadszor hívják ki a rendőrséget. A nagylányuk autista, ha kiborul, sír, ordít.
Ilyenkor mi van?
Saját lakásból csak nem költöztetik ki... Panelház!
#13 Egyetlen kommentelő írta a szájbetömőset, de azóta ki lett moderálva.
Ha a kutya ugat, amikor nem vagytok otthon, akkor szeparációs szorongása van, ki kell kérni szakértő véleményét is, mert egyrészt ilyenkor a kutya szenved az egyedülléttől (meg lehet tanítani, hogy ne viselje meg), másrészt a kutya miatt jogosan jelentenek fel, ha folyton vonyít.
Utolsó válaszoló, eltévedtél?
Autista gyerekről van szó, nem kutyáról.
Akkor megmondom mi van: bekaphatja a szomszéd.
Igen,ha a gyerek autizmussal élő akkor megesik némelyiknél.
A szomszéd azt teheti,hogy fogja a pútyerkáját és elhúzza a csíkot máshová,ugyanis: EMBEI jogai vannak az autizmussal élőknek is!!!!
Mert EMBERek!!!
Velünk megesett,hogy a buszon meg akarta a lányomat simogatni egy idős nő,a gyerek ettől kiborult,és erre a néni lehülyézte...én csendesen megkérdeztem tőle,minden számára ismeretlen ember kutyáját megsimogatja amikor megy az utcán?
Válasz: bamba tekintet.
Mire én:
Akkor idegen emberek gyerekeit miért akarja simogatni,amikor azt sem tudja,a gyerek hogy reagál majd rá..? Nem hülye a lányom,sőt,talán okosabb mint maga,CSAK autista.
Vannak még intoleráns,és empátia nélkül élő kretének ezen a világon...nem is kevesen...és nem kell autistának lenni,hogy ezt megtapasztaljuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!