Tehet ilyet az óvónő?
A gyeremekemnek az apjával külön mentünk már évekkel ezelőtt azóta én már házasságban élek. A gyerek nálam lett elhelyezve teljes jogú felügyeletem van. Természetesen az apa viheti a gyereket amikor tudja vagy szeretné. Viszont folyamatosan a férjem ellen beszéli a gyereket 3 éves kora óta.. néha elég durván. Sokszor szóltam neki ez miatt és veszekedtünk is. Mára enyhült a dolog viszont a gyerekbe benne maradt h apa bántani akarja a páromat sőt rám is voltak durva megjegyzései idézek leszúr engem is..
Na most a problémám az lenne h az oviban az óvónő önkényesen meghívta az apát az anyáknapi műsorra amit nem tudok hova tenni mivel tudja h enyém a felügyeleti jog és én a férjemmel vagy egyedül szerettem volna elmenni mivel a gyerek ideges lesz ha a közelben látja az apját meg a férjemet és azon aggódik h mi lesz..
Tehát a kérdésem az lenne megszólhatom e ezt az oviban vagy nyeljem le a békát valahogy? Na persze úgy gondolom ez a férjemre is elég megalázó mivel ő neveli velem a gyereket többet tett le az asztalra és többet foglalkozik vele mint az apja valaha is..
Nálunk egész napos kirándulást szervez, anyák napja alkalmából...
Reggel 8-tól 16 óráig...
SZóval sok mindent megtesznek, másokat figyelmen kívül hagyva.
SZólj az óvónőnek, hogy nem szeretnéd, hogy apuka ott legyen. Végső esetben aznap ne vidd a gyereked oviba. Talán akkor észbe kap.
Miért dolga az óvónőnek a családi viszályba beavatkozni?
Ő meghivta a gyermek édesanyját-édesapját, ha valakinek nincs ott keresnivalója az a párod. Mit szólnál ha téged nem hívnának hanem apuka új nője menne az anyák napjára?
A volt férjed a gyerek apja, részt vesz a gyerek életében. Ha nem tetszik, fordulj bírósághoz és tiltasd el a gyerektől. De az óvónőtől ne várd a megoldását annak amit ti nem tudtok elintézni.
Nálunk is meghívták apukákat az utolsó anyák napjara-lehet nem is az óvónő, hanem a gyereked. Hiszen nyilván a teljes csoportnak mondták el, beszélték meg, hogy apukák is hivatalosak. A gyereked meg annyit érzékelt meg kell hívni apát is.
Oké, elballag, de jön az iskola, szerintem rendeznétek kéne a viszonyotokat.
Kedves 7-es mint írtam meg vannak a dolgok amiért nem szerettem volna h ott legyen..
És ha akartam volna simán eltilthattam volna tőle,de ezt nem szerettem volna mivel a gyerek szereti az apját.. de vannak dolgok amik már kárt tettek benne. A férjem többet foglalkozik vele mint ő.. ha csak egy példát mondok az apuka van h úgy hozta haza a gyereket h 39 fokos láza volt és szte lázas de oldjam meg neki nincs otthon gyógyszere.. a férjem viszont ha nem bírom levinni vigyük az ügyeletre gyorsan.. lehet h ő csinálta meg a gyereket.. de a férjem aki inkább apaként viselkedik vele.. Na ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!