Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ajándék óvónőnek névnapra?

Ajándék óvónőnek névnapra?

Figyelt kérdés
Most kezdtük az ovit, még bőven a beszokás kategóriában vagyunk. Reggel mentünk be és láttam, hogy az egyik anyuka egy virágot adatott oda a gyerekével az óvónéninek. Utána néztem a neten és akkor láttam, hogy ma van a névnapja. Eszembe sem jutott ilyeneknek utánanézni, még azon stresszelek minden nap, hogy a gyerek akarjon menni oviba és ne sírjon. A kérdésem az lenne hogy ti visztek az óvónéniknek ajándékot névnapra? Azokat a gyerekeket fogják kedvelni akiknek a szüleitől mindig kapnak valamit ilyen alkalmakkor? Vagy ne stresszeljek ezen?
2018. szept. 12. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

9es vagyok

Persze, meg még nem is ismered! Nem előre "kell" adnod! Majd meglátod, hogy a gyereked szeretni fogja e, ha igen akkor annyit megtehetsz, hogy ilyen alkalmakra viszel egy szál viragot vagy tábla csokit. Nagyobb erteket nem is kell, én régen mikor óvónőkent dolgoztam karácsonyra mindig egy darab karácsonyfa díszt kaptam, imadom azokat most is. Évzáróra szoktak közösen utalványt meg egy kisebb csokrot. Regen is így volt és most a gyerekemék csoportjába is ez a jellemző.

2018. szept. 12. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:
94%
Óvónő vagyok. Minden évben van 2-3 gyerek, akinek a kezébe nyom a szülő valamit, én őszintén sajnálom őket, mert tök ciki odajönni így, én is utáltam anno. Persze jól esik a figyelmesség, de ettől sem a szülő sem a gyerek nem lesz szimpibb, egyszerűen megköszönöm és kész. Ha édességet kapok, azt szétosztom mindig a gyerekek között.
2018. szept. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!