Van olyan, hogy nyaron nem mennek oviba a gyerekek? Aki dolgozik, hova teszi a gyereket?
Figyelt kérdés
Masodik kerdesem, hogy a kiscsopis ovisoknak ki torli ki a feneket?2018. júl. 18. 19:41
21/22 anonim válasza:
Az én lányom 2,5 évesen hagyta abba a nap közbeni alvást, 3,5 évesen kezdte az ovit, teljes stresszben voltam, hogy mi lesz és simán elaludt az oviban. Első ottalvós napon nehezen, utána már minden gond nélkül. Ezen ne aggódj!
22/22 anonim válasza:
Nálunk 4 hét leállás van, de lehet kérni másik oviban ügyeletet. Ezt nem szoktam, nem viszem máshova. Ilyenkor velem van 1 hetet, mamánál (Balatonon) 2 hetet, és apával is 1 hetet.
De nálunk vannak napközis táborok is, tehát oda is lehetne vinni.
A fenéktörlés meg: nálunk sokszor jött haza kakis fenékkel. Amikor rákérdeztem az óvónéninél, akkor azt mondta, hogy ok, majd jobban figyelnek rá, de gyakorolhatnám vele a törlést. Azóta tiszta a feneke, amióta magának törli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!