Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van olyan, hogy nyaron nem...

Van olyan, hogy nyaron nem mennek oviba a gyerekek? Aki dolgozik, hova teszi a gyereket?

Figyelt kérdés
Masodik kerdesem, hogy a kiscsopis ovisoknak ki torli ki a feneket?
2018. júl. 18. 19:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Meg tudjuk oldani nyilvan. De ez mennyire gaz mar hogy akkor kell kivenni a zsabikat. Apja augusztusban all le akkor van a kotelezo szabi. Most igy hogy menjunk barhova is. En juliusban 4 hetre apja aug 2 hetre.

A suli na az mar egy kulon fejezet..

2018. júl. 18. 21:26
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Miért gáz, hogy akkor kell kivenni a szabit? Amúgy nem szeretnél együtt tölteni a gyerekeddel egy kis időt? Hogy lenne neked jó? Ha ő járna egész évben oviba, akkor is, amikor te szabadságon vagy? A gyereknek is szüksége van a pihenésre, jobban mint egy felnőttnek. Én alig várom az oviszünetet.
2018. júl. 18. 22:03
 13/22 anonim ***** válasza:
22%

Vagy tán nem írtam igazat, hogy ebben az országban mindent el tudok képzelni?

Képzeld, az ovink kijelentette, hogy nem veszik fel azt a gyereket, aki nem délutáni ágytiszta, akkor sem, ha óvodaköteles!!!

IGEN, jól olvastad, szóval ha a gyerek többször becsurrant alvásnál, akkor feltételezik, hogy még nem kész rá, így nem viheted, vagyis maradj otthon vele, és lépj ki a munkahelyről (hiszen ki tudja mikor lesz a gyerek ágytiszta, lehet, hogy 5 évesen), és még a családit is elveszted! Plusz még pereskedni velük, hogy törvény ellen mennek!

Szerinted ezek után ne forduljon meg a fejemben B+, hogy a 3 éves gyerek fenekét nem törlik ki szrs után, mivel szerintük már tudnia kéne?

Erre írtam, hogy józan paraszti ésszel kitörli nekik az ember, de mivel sok baromsággal találkozik az ember, lsd. fenti példa, így ezt a horrort is simán kinézem belőlük.

Vagy lsd. a szanaszét harapott kislány esetét a budai oviban, az óvoda meg magasról bsz-ik rá.

Ugyhogy magyarázd már el B(+), hogy mégis mi olyan unalmas már neked, te szerencsétlen?

2018. júl. 19. 06:45
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
A gyerekeddel is így beszélsz? Én se szívesen venném fel ilyen szülővel...
2018. júl. 19. 08:00
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem sem veszes megoldani azt a par hetet. 3 gyerekem van.

Igen, a piciknek segitenek. Oltozni, wc-ben stb.

2018. júl. 19. 08:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem en pontoztalake 13-as, igazat adok neked.

Az en lanyom speciel nem is alszik napkozben kb fel eve.. igy fogalmam sincs h vajon agytiszta e.

Ejszaka nem agytiszta az 100.

2018. júl. 19. 09:27
 17/22 anonim ***** válasza:
58%

Persze, hogy mennek. Mindig van ügyeletes ovi, akkor is, amikor a saját óvoda éppen nyári zárásban van (általában 4-5 hét)

Még a nagycsoportosnak is kitörlik, ha szükséges. A dadus csinálja.

2018. júl. 19. 10:07
 18/22 anonim ***** válasza:
97%

" Na de a sulinál már nincs ilyen. 2,5 hónapig zárva van. Nem hagyhatsz otthon egy alsóst egyedül egész nyáron."

sulinál is van, minden önkormányzatnak biztosítania kell nyári napközit. Ez nálunk az egyik általános iskolában van, oda jönnek minden suliból és a felügyelő tanárok is jönnek mindenfelől.

2018. júl. 19. 10:09
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem alszik fel eve? Miert?

Az ovodaban nem lesz igy egyszeru.

Ha amugy ottneha bepisil, semmi gondot nem jelent.

2018. júl. 19. 10:13
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom miert nem alszik, passz. Hidd el mindent negprobaltam feleslegesen.

Hat nehez lesz az biztos.

Max felmondok a munkahelyemen ha nem fog vele veszodni az ovi. Ez van.

2018. júl. 19. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!