Pici babával hogy oldottátok meg a tesó bölcsibe, oviba vitelét?
Ezért nincs hely a bölcsiben olyannak, akinek az anyja nem otthon döglik.
Kér gyerekkel voltam egyedül, de a gyereket nem tudtam beadni bölcsibe és nem tudtam dolgozni menni, mert nem volt hol hagyni az akkor 2 éves fiamat. És miért? Mert másnak kell a hely, aki otthon vakarja a p. Csáját... Na mindegy...
Igen utolsó sajnos így van:-( Én még az otthon kistesóval tespedőknek áll feljebb.
Még ők hisztiznek mikor a bölcsi megkéri őket hogy legalább nyáron vigyék már el délben a gyereket, hisz akkor nekik kéne vele foglalkozni.
A bölcsi a dolgozó szülőknek van nem az otthon gyed-en gyes-en vagy munkanélkülin lévőknek, akiknek csak szimplán macerás a gyereknevelés.
Sajnos nem értik meg. A bölcsi nem olyan, mint az ovi. Nem kötelező, hanem segítség, hogy az ember meg tudjon élni. Viszont amíg olyanok vannak, akik kényelemből adják be a gyereket és kiszorítják azt, akinek valóban kellene, addig sajnos nem tudja ellátni azt a feladatot, amire tervezték.
Én mit nem adnék, ha a fiammal lehettem volna, míg 3 éves nem lett. ... De nekünk az jutott, hogy 10 hósan már elváltunk. Ez volt életem legnehezebb dolga. Csomó értékes pillanatról maradtam le. :( más "anyák" meg simán lepasszolják a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!