Gyámügy el fogja venni tőlünk a gyerekeket?
"és annak is a nyakára lépünk, akinek esetleg nem feltétlen kellene. Ti csináljátok ezt magatoknak."
Kérlek szépen, hagyd ott a szakmádat.
31. vagyok
Én speciel nem pontoztam le, de az utána lévő kommentjétől kiakadtam. Mi az, hogy másokon bosszulják meg, meg hogy magunknak köszönhetjük. Nektek teljesen tárgyilagosnak kéne lennetek, nem a saját nyomorotokat kivetíteni családokra.
Nem tudom, de én elszörnyedtem, amikor egy ismerősöm elárulta, hogy otthon mindig tele van a kád hideg vízzel. Mert muszáj, mert nem bírnak vele máshogy, mert harap és tombol. Én csak a rettegő, védekező, kiszolgáltatott kisgyermeket látom benne.
Azt is mondta a kisfiáról, hogy nem szereti az ovit, mert magának való. Van egy kisebb fia, soha sehova nem vitte közösségbe. Próbáltam hívni baba-klubba, magunkhoz is, de 1-2 alkalom után mindig talált valami kifogást. De ő meg van róla győződve, hogy a gyerekei maguknak valók és nem miatta szocializálatlanok.
Az általam ismert esetben a szülő mindig megtalálta a hibát a gyerekben, ami miatt jogosan fel kellett lépnie és soha nem ismerte volna be, hogy ő okozta azt a viselkedést.
Én annyiban különbözök tőle, hogy ha a gyerekkel baj van, mindig magamban keresem az okát. És eddig mindig meg is találtam. É mivel megtaláltam magamban, magamon változtatva a probléma megoldódott és a gyerek is megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!