Gyámügy el fogja venni tőlünk a gyerekeket?
Nem kellett volna hagyni idáog elfajulni a dolgot (persze tudom mondani könnyű). Szerintem keresserek fel egy gyermekpszichológust mert szakemberre lenne szüksége. Egyébként ha hisztizik vágjátok be a hideg zuhany alá, nekem annó bátyám volt ugyan ilyen, 2szer kellett vele ez eljátszani, 3. alkalommam már elég volt annyit mondani, hogy megy a zuhany alá ha nem viselkedik. Persze ez lehet nem működik, csak egy ötlet. Viszont valamit mindenképpen kezdeni kellene, mert lehet egyre súlyosabb lesz a dolog. A szomszéd kislány is midíg hisztis volt, de rá lett hagyva állandóan. Most 9 éves, ha bármi nem tetszik neki konkrétan úgy üvölt, mint egy nemnormális, sikít, agresszív és nem tudnak mit kezdeni vele.
Sok sikert, ne hagyjátok annyiban, egy pszichológushoz tényleg jó ötlet lenne minél hamarabb elvinni.
Mondjuk ennél komolyabbert se veszik el a gyereket....
Verés helyett már rég még kellett volna keresni egy gyermekpszichologust, ha nem sikerül nevelni a gyerekeidet. Az enyém se volt piskóta kicsinek, rendesen kiboritott nem egyszer, de sosem vertem meg
Ha úgy érzed, szükség van rá, ne az ovitól várd, hogy pszichológust vagy bármi fejlesztést ajánljanak, keresgélj a neten magánt, ki van hozzátok közel, vagy kérdezz rá védőnőnél, gyerekorvosnál.
Én sem hiszem egyébként, hogy elvennék, különben sem ez az első lépés tudtommal, ha bejelentésre is került volna bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!