Nálatok is ha meleg van egész nap huzatban ülnek a gyerekek a csoportszobában? Lehet hogy emiatt betegek a gyerekeim? Nálatok hány fok van az oviban nyáron?
Én itthon még ha meleg is van akkor sem csinálok huzatot abban a helyiségben ahol épp vagyunk mert tudom h az nem tesz jót, én pl. egyáltalán nem bírom.
Az óvónő szerint nem is volt huzat mert meleg volt...
Utolsó de a lányom már 2,5 éve ovis, és ebben az évben végig fülgyulladásai voltak, korábban ritkábban. :-(
Biztos nem konkrétan a huzattól kapott középfül gyulladást, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem jó ha egész nap huzatban ültetik a gyerekeket, akik mondjuk érzékenyebbek rá lebetegedhetnek. Persze ha meg nem nyitnak ablakot megsülnek... ördögi kör.
A háziorvost is megkérdeztem ő is azt mondta h persze baci okozza, a huzat és ezáltal a hideg esetleg csak rátett egy kis lapáttal.
Náluk van légkondi(Bp., állami ovi),optimális a hőmérséklet...
Nem "óvod" túl?3 gyerekünk van(légkondi is van itthon,szinte minden helyiségben),de simán csinálok-naponta-kereszthuzatot.Soha egyiknek se volt semmi baja.
Most az van terítéken h hamarosan kiveszik mindkettőnek az orrmanduláját...
Vannak gyerekek akik hajlamosabbak a fülgyulladásra, és vannak akiknek nincs sosem. Hát az enyémek sajnos hajlamosak. Remélem jobb lesz utána.
Lehet h picit túlóvom őket de nem hiszem h emiatt lennének a gondok.
Nekünk úgy látszik a fülgyulladást dobta a gép, másnak meg más baja van, ez van.
Itthon egyébként nekünk is van légkondi de csak akkor kapcsolom be ha másik helyiségben vannak a gyerekek, az oviban viszont 100 fok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!