Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok is ha meleg van egész...

Nálatok is ha meleg van egész nap huzatban ülnek a gyerekek a csoportszobában? Lehet hogy emiatt betegek a gyerekeim? Nálatok hány fok van az oviban nyáron?

Figyelt kérdés

Én itthon még ha meleg is van akkor sem csinálok huzatot abban a helyiségben ahol épp vagyunk mert tudom h az nem tesz jót, én pl. egyáltalán nem bírom.

Az óvónő szerint nem is volt huzat mert meleg volt...

2017. máj. 27. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Azt tudom, hogy én mindig csak nyáron vagyok beteg, amikor a nem légkondis irodát úgy hűtik, hogy kereszthuzatot csinálnak. Megfájdul a fülem, begyullad a szemem. Ha légkondi van valahol, akkor pedig 100 %, hogy vmilyen felsőlégúti nyavalyát kapok.
2017. máj. 28. 08:37
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Hidd el kérdező, hogy valakitől elkapott az oviban valamilyen fertőzést és az húzódott rá a fülére.
2017. máj. 28. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hidegtől összeszűkűl a nyálkahártya, nem megdagad. Azért kell a kruppós gyerekkel télen is kimenni. Szerintem valami fertőzést szedett össze. Sajnos ha közösségben vannak akkor az első egy év erről szól, hogy betegek így erősödik az immunrendszerük.
2017. máj. 31. 20:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó de a lányom már 2,5 éve ovis, és ebben az évben végig fülgyulladásai voltak, korábban ritkábban. :-(

Biztos nem konkrétan a huzattól kapott középfül gyulladást, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem jó ha egész nap huzatban ültetik a gyerekeket, akik mondjuk érzékenyebbek rá lebetegedhetnek. Persze ha meg nem nyitnak ablakot megsülnek... ördögi kör.

A háziorvost is megkérdeztem ő is azt mondta h persze baci okozza, a huzat és ezáltal a hideg esetleg csak rátett egy kis lapáttal.

2017. jún. 1. 08:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem vlt ovi váltás? Nem lett több új gyerek? Mandulái megvannak a gyermekednek? Nálunk addüg volt sok fül fájás míg az orrmanduláit ki nem vették a manduláit. Mert akkor volt olyan hogy elől nem folyt a váladék, hanem hátra fele. Érdemes lenne megnézetni egy jó fül- orr gégésszel.
2017. jún. 1. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Náluk van légkondi(Bp., állami ovi),optimális a hőmérséklet...

Nem "óvod" túl?3 gyerekünk van(légkondi is van itthon,szinte minden helyiségben),de simán csinálok-naponta-kereszthuzatot.Soha egyiknek se volt semmi baja.

2017. jún. 2. 23:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Most az van terítéken h hamarosan kiveszik mindkettőnek az orrmanduláját...

Vannak gyerekek akik hajlamosabbak a fülgyulladásra, és vannak akiknek nincs sosem. Hát az enyémek sajnos hajlamosak. Remélem jobb lesz utána.

Lehet h picit túlóvom őket de nem hiszem h emiatt lennének a gondok.

Nekünk úgy látszik a fülgyulladást dobta a gép, másnak meg más baja van, ez van.

Itthon egyébként nekünk is van légkondi de csak akkor kapcsolom be ha másik helyiségben vannak a gyerekek, az oviban viszont 100 fok van...

2017. jún. 3. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!