A gyerekek miért akarnak egész nap játszani, annyira, hogy akár bepisilnek, nem esznek és nem alszanak, ha rajtuk múlik? Úgy értem evolúciósan ez hogy lehetséges? Vagy a természeti népeknél nincs ez teljesen így?
20 éve 10filléres dobálása volt a játék.
Hagy ne részletezzem ma mi a játék, és mennyivel izgalmasabb
Ugyan, ez már az én gyerekkoromban ('80-as évek) is így volt :)
Volt egy tök gagyi kis sátrunk és abban addig játszottunk a barátnőimmel, amíg már alig tudtunk kiérni a wc-re :)
Néha anyu megengedte, hogy bent együnk, pedig tök pici volt, 3-an éppencsak elfértünk, de akkor is azok voltak a legfinomabb falatok! :D
Persze, ha mai játék alatt a képernyősöket értitek, na az tényleg személyiségromboló tud lenni (nagy dózisban)...
Miért kell általánosítani. Szerintem 1-2× minden gyereknél előfordul, de nem ez a jellemző.
Fogadjunk, hogy neked is van bepisilős emléked! Ez nem azt jelenti, hogy elkorcsosult faj lennénk... nem is értem igazán mit akarsz ezzel a kérdéssel.
Az evés meg olyan, hogy leginkább túlkínálat van. A gyerek tisztában van azzal, hogy max 1-2 óra múlva úgyis lesz kaja ha kihagyja. Nem kell miatta napokig éheznie. Esetleg ebben különbözhetnek az európai gyerekek a természeti népektől.
A játék nem felesleges időtöltés. Létfontosságú a gyerekek számára.
A fonalgombolyaggal játszó ártalmatlan kiscica éppen gyilkolni tanul...
Az életbenmaradáshoz szükséges dolgokat a kicsik a játékokból tanulják meg. Az a dolguk, hogy önfeledten játszanak, de néha a kelleténél jobban belemerülnek.
Leírhatnád pontosan mit szeretnél megtudni vagy mi a probléma, mert annyira általánosan kérdeztél, hogy nem is feltételeztem, hogy van gyereked.
Játszik. Teljesen rendben van. Mégis mi mást kellene csinálnia?
Az enyém is 3 éves. Ma 2 darab sütivel folytatott mélyenszántó beszélgetést, mert már nem bírta őket megenni, de nem is akarta otthagyni.
Játszik vagy nyúz valakit, hogy játszon vele. Az alvást minden gyerek időpocséklásnak éli meg, akkor is ha szüksége van rá. Az evésnél jóformán könyörögni kell. Szobatiszta, de ha nagyon belemerül a játékba vagy nagyon fáradt akkor előfordul még baleset. Nem érzem tragédiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!