Nem lehetséges, hogy a gyerekek /kamaszok/ ezért túlsúlyosak?
Az az elméletem ezzel kapcsolatban,hogy a szülők direkt "hízlalják fel" a gyerekeiket.De nem azért,mert nem szeretik őket,hanem azért,mert szeretnék,ha a gyerekük egész nap otthon lenne,ne lenne pasija/barátnője.Ne járna el a barátaival,ne legyen annyi barátja,mint vékonyan lenne.Mert ugye,ha a gyerek vékony lenne,nagy valószínűséggel mindig a barátaival lenne,nem a gép előtt ülne,fiúzna/csajozna,bulizna,strandolna.Meg ha vékony lenne,több ruhát is kellene neki venni.
Remélem érthetően fogalmaztam.Még mielőtt valaki megsértődne,nem sértésnek szántam,ez csak egy ártatlan elmélet.
Számomra kicsit erőltetett az elméleted. Én akkor vagyok boldog, ha a gyerekem is boldog, mellettem, vagy más mellet, nem számít.
Szerencsére még elég kicsik ahhoz, hogy én legyek a "mindenük" :)))
Szerintem ez már baba korban kezdődik, sőt, ezt tapasztalom.
Akár hova megyek, tömik a 2 és fél éves fiamat, illetve csak tömnék, ha hagynám. Régen nem nagyon volt mit enni, a gyerek örült, ha kapott banánt karácsonyra, s ez maradt az idősekben.
Látják, hogy ha eszik, boldog, és mivel ők etetik, ezért őket is szeretik.
Ha megfigyeled, hazamész a nagyihoz, azonnal kínál mindennel, csak egyél valamit, ha vékony vagy, azért, ha nem akkor meg azért.
A gyermeket születésétől rendesen kéne etetni, és nem minden boltbamentelnél hagyni, hogy hisztizzen egy tábla csokiért.
Figyelni kell a gyerekek súlyára, különben mi húzzuk a rövidebbet, nem értem ezt sokan miért nem teszik.
szerintem a kamaszok jelentős része inkább gebe
ilyen korban hormonális okai vannak ha valaki elhízik, vagy kicsinek túltömték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!