Nem lehetséges, hogy a gyerekek /kamaszok/ ezért túlsúlyosak?
Az az elméletem ezzel kapcsolatban,hogy a szülők direkt "hízlalják fel" a gyerekeiket.De nem azért,mert nem szeretik őket,hanem azért,mert szeretnék,ha a gyerekük egész nap otthon lenne,ne lenne pasija/barátnője.Ne járna el a barátaival,ne legyen annyi barátja,mint vékonyan lenne.Mert ugye,ha a gyerek vékony lenne,nagy valószínűséggel mindig a barátaival lenne,nem a gép előtt ülne,fiúzna/csajozna,bulizna,strandolna.Meg ha vékony lenne,több ruhát is kellene neki venni.
Remélem érthetően fogalmaztam.Még mielőtt valaki megsértődne,nem sértésnek szántam,ez csak egy ártatlan elmélet.
kamaszként nem volt gondom a súlyommal, gyerekként meg pláne pedig imdtuk a cukros zsíroskenyeret és az nem arról híres hogy kalóriaszegény. mégis egészségesebb volt a mi (most 30 vagyok) korosztályunk gyerekként és kamaszként mint a mostani. szerintem az is baj, hogy a szülő lerakja a tv elé a gyereket pici korától csak maradjon csendbe és ne kelljen vele foglalkozni később pedig jön a számítógép. sok gyereken látom hogy nem lehet semmivel lekötni. nálunk ilyen soha nem volt. állndón kint voltunk a levegőn és sosem unatkoztunk. sajnos változik a világ. az iskolabüfében pedig pékárún és kakaón tejen kívül nem sok minden volt.
megnézném a mostani gyerekek közül melyik mászik azért fára hogy még több gyümölcsöt ehessen.
régi szép idők...
Van benne valami....meg abba a nagyisban is.
Bár én maximálisan egészséges akarok lenni. Alig gépezek egy kicsit. Ásványvizet iszok és nem kólát,cukros löttyöket.A tesiórát még életemben nem lógtam el még menzeszkor is tesizek.Itthon járok futni, korizni, deszkázni, bicajozni, sétálni. Egészségesnek gondolom magam.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!